Evrim Akın kimdir, kaç yaşında? Avrupa Yakası ile adından söz ettirmişti

Güncelleme Tarihi:

Evrim Akın kimdir, kaç yaşında Avrupa Yakası ile adından söz ettirmişti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2018 14:56

Son günlerde Çocuktan Al Haber’i programıyla adından söz ettiren Evrim Akın’ın özel hayatı merak ediliyor. Renkli kişiliğiyle dikkat çeken Evrim Akın’ın yaşı, eğitimi ve kariyeri gibi konular sorgulanıyor. Peki Evrim Akın kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Bir dönemler Bez Bebek dizisiyle özellikle çocukların kalbini fetheden Evrim Akın’ın bilinmeyenlerini derledik. Ünlü Şair Gülten Akın’ın da akrabası olan Evrim Akın, Türk sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusu ve sunucusudur. Tiyatro kariyerine İzmir Konak Belediye Tiyatrosu’nda başlayan Evrim Akın, Müjdat Gezen Sanat Okulu'na girdi. Ekran macerasına

İbrahim Tatlıses’in ünlü programı İbo Show'da çeşitli skeçlerde yer alarak başladıktan sonra bir döneme damga vuran Eltiler dizisinin kadrosunda yer aldı. Bu dizide Hande karakterine hayat verdi. Yine İbrahim Tatlıses’in bir projesi olan İmparator adlı dizisinde Çiçek karakterini canlandırdı. Arka arkaya farklı dizi projelerinde kendisini deneyen Evrim Akın, asıl çıkışını ise Sinan Çetin'in yapımcılığını ve Gülse Birsel'in senaryosunu üstlendiği Avrupa Yakası’nda yaptı.

2007 yapımı Bez Bebek dizisinde Nana rolünü oynadı. Ardından Koca Kafalar TV'de sunuculuk yaptı. Daha sonra TV8'de Uzman Avı adlı bir yarışma programı sundu. 2011-2013 yılları arası atv'de Alemin Kıralı adlı bir dizide Jülide karakterini canlandırdı. Show TV'deki Ev Kuşu programıyla ünlülerin evlerini ekrana taşıyan Evrim Akın son yıllarda Show tv'de Çocuktan Al Haberi yarışma programının sunuculuğunu üstleniyor.

BAKMADAN GEÇME!