Evlat Kokusu gururu

Güncelleme Tarihi:

Evlat Kokusu gururu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 15:00

Kanal D’nin iddialı yapımı “Evlat Kokusu” bu akşam üçüncü bölümüyle ekrana gelecek. Dizide karı kocayı canlandıran Nail Kırmızıgül ve Pınar Çağlar Gençtürk, daha ilk bölümde büyük ilgiyle karşılaştıklarını, gelen yorumların yüzlerini güldürdüğünü söylüyor.

Haberin Devamı

NAİL KIRMIZIGÜL

ÖZCAN’I ÇOK SEVDİM BEKLEDİĞİME DEĞDİ

◊ Yeni diziniz hayırlı olsun... Sezon sizin açınızdan iyi geçiyor olmalı...
- Teşekkür ederim. Bu sezon enerjimin yüksek olduğu bir açılış yaptım, öyle de sürüyor. Çekimlerini dört ay önce tamamladığımız sinema filmiyle başladı sezon. Mesut Ceylan’ın yazıp yönettiği “Kurtulmuş” filmi benim için çok önemli çünkü sinemada ilk kez bir hikayenin ana karakterini canlandırdım. Bir de tiyatro oyunumuz var. Ray Cooney’nin “Caught in the Net” adlı oyunundan “Ters Köşe” adıyla Cem Uslu uyarladı ve yönetiyor. Ve “Evlat Kokusu”... Taksici Özcan karakteriyle kadrosunda yer almaktan mutluluk duyduğum dizimizle sezonun enerjisi artarak devam ediyor.
◊ Uzun süredir ekranda yoksunuz. Bu dönemde birçok teklif almışsınızdır ama siz “Evlat Kokusu”nu tercih ettiniz. Projede sizi cezbeden şey neydi?
- Bir proje ömrünü tamamladıktan sonra gelen yeni projede öncekinin tam zıttı rolleri oynamanın beni zenginleştireceğine inanırım. Rol aldığım önceki dizide kötü şeyler yapan bir karakteri oynadım. Devamında yine türlü kötülükler yapan sert adam rolleri gelmeye başladı. Farklı bir karakter beklentimde ısrar ettim. Endemol Shine Türkiye’den “Evlat Kokusu”nun iyi kalpli Özcan’ı için teklif geldi. Özcan’ı çok sevdim. Beklediğime değdi.
◊ Oyunculuk ne zaman girdi hayatınıza?
- 6-7 yaşlarındaydım. Bardakçı Ali adında bir aile dostumuz vardı. Ali Amca bizim evin bahçesinde mahallenin tıklım tıklım doluşup kahkahalarla izlediği bir seyirlik gösteri yapmıştı. O gösterinin etkisinde kaldığımı hatırlıyorum. Ben de küçük bir rolle dahil olmuştum ve sahne tozunu o gün yuttum. Lise yıllarında tiyatro toplulukları, Halk Eğitim Merkezi tiyatro kursları ve oyunları derken, Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü’nü kazandım. 99’dan beri de profesyonel olarak oyunculuk yapıyorum.

Haberin Devamı

Evlat Kokusu gururu

O SAHNENİN İZLERİNİ
KABURGAMDA TAŞIYORUM

Haberin Devamı

◊ Bugüne kadar pek çok karaktere hayat vermiş bir oyuncu olarak, bu karakterlerden birinin hayatını bir hafta boyunca yaşama imkanı sunulsa, hangisini seçerdiniz?
- Zengin, yoksul, acımasız, merhametli, itici, sempatik karakterler oynadım ama bunlardan herhangi birinin hayatını yaşamak istemem sanırım.
◊ Bugüne kadar en çok zorlandığınız sahne hangisiydi?
- Bir dizide, jet-ski ile önümdeki sürat teknesini kovalıyordum. İkimiz de son sürat giderken jet-ski’nin üzerinden sürat teknesine atlamam gerekiyordu. Atladım. Sahne güzel oldu. Ama sol tarafımda, alttan üçüncü kaburgamda hâlâ hatırası var.
◊ “Evlat Kokusu” izleyicilerine neler söylemek istersiniz?
- “Evlat Kokusu” çok büyük bir kadronun ortak yaratımıyla ulaşıyor izleyiciye. Bu emeğin karşılığını verip bizi izledikleri için hepsine teşekkür ediyorum.

Haberin Devamı

PINAR ÇAĞLAR GENÇTÜRK

HERKESİN EMPATİ KURABİLECEĞİ BİR HİKAYE

◊ Nasıl gidiyor “Evlat Kokusu” çekimleri, mutlu musunuz?
- Hem de çok... Çekimler yoğun geçiyor ama hem eğlenceli hem de çok sıkı çalışan bir ekibimiz var.
◊ Dizi iyi bir çıkış yaptı, çok beğenildi, çok sevildi... Size gelen tepkiler nasıl?
- Hassas bir konuyu işliyoruz. İşin içinde çocuk varsa herkesin daha incelikli olması gerekiyor. Çevremden duyduklarım, insanın içine işleyen bir iş olduğu, çocuğu olanların daha çok etkilendiği ama genel olarak çoğu insanın bir şekilde empati kurabileceği bir hikaye olduğu...
◊ Sizi bugüne kadar hep iddialı işlerde gördük, bu sizin özellikle tercih ettiğiniz bir şey mi?
- Bir diziye başlarken iddialı olup olamayacağını kestiremiyorsunuz. Siz inanarak yapıyor, sonra izleyicinin beğenisine sunuyorsunuz. Yani iddialı olup olmayacağı süreç içinde belirleniyor aslında.
◊ “Ekranda olmak mı? Sahne de olmak mı?” diye sorsam...
- Sahnenin verdiği haz bambaşka. Bir oyuncunun ruhunu besleyen, esas doyuma ulaştıran yer sahne. Dizi ve sinema ise oyuncunun başka kanallarını çalıştıran bir alan. O da bir oyun oynama hali olduğu için mutluluk veriyor.

Haberin Devamı

Evlat Kokusu gururu

BOKS ZOR AMA BENİ
ÇOK DİNÇ TUTUYOR

◊ Bugüne kadar en çok zorlandığınız sahne hangisiydi?
- “Evlat Kokusu”nda zorlandığım bir sahne olmadı henüz ama tiyatro oyunlarında zorlandıklarım olmuştur. O da genelde prova sürecinde araştırırken ve çalışırken olur.
◊ Set olmadığı zamanlarda neler yaparsınız?
- Boks yapıyorum. Çok zor ama dinç tutuyor insanı. Onun dışında arkadaşlarla bir araya gelmek...
◊ Son olarak “Evlat Kokusu” fanlarına neler söylemek istersiniz?
- Ekipçe çok titiz çalışıyoruz. Bu emeğin karşılığını almak çok güzel. Bizi takip etmeye devam etsinler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!