Ergun Taş kimdir kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Ergun Taş kimdir kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2018 11:20

Ergun Taş, son günlerde sıkça araştırılan isimler arasında yer almaya devam ediliyor. Sinema kariyerine ilk kez 1997 yılında başlayan Ergun Taş, burada kazandığı deneyimin ardından farklı projelerde yer almıştır. Akasya Durağı, Cennet Mahallesi, Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi, gibi birçok projede yer alan Ergun Taş, bu kariyerine birçok projeyi dahil etmiştir. Peki, Ergun Taş kimdir ve kaç yaşında? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

13 Haziran 1970 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ergun Taş, küçük yaşlarda tiyatroya ve oyunculuğa ilgi duymaya başladı. Çocukluğu İstanbul’un çeşitli semtlerinde geçti. İlk etapta ustaların oynadığı oyunları izleyip evde kendisi oynamaya çalıştı. Çeşitli meslekleri denese de oyunculuk alanına eğilim göstermede karar kıldı. 1997 yılında ulusal bir kanalda yayınlanan ‘’BÖYLE Mİ OLACAKTI’’ dizisiyle ilk deneyimini yaşadı.

Çeşitli dizilerde Karakter oyunculuğu yaptıktan sonra çocukluğunda ilgi duyduğu tiyatroyu denemeye karar verdi. Gürcan Koç’un yönetmenliğini yaptığı İstanbul Birleşik Oyuncular Tiyatrosu’nda tiyatroya başladı ve kariyerini tiyatroda da sürdürdü..

Gürcan Koç’tan diksiyon, ileri oyunculuk teknikleri, sahne bilgisi dallarında özel eğitim aldı.. Sanatçı birçok tv dizisi, sinema filmi ve tv filminde oynadı. Ergun Taş hala sinema, tv ve tiyatro oyunculuğunu sürdürmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!