En çok onlar eğlendi

Güncelleme Tarihi:

En çok onlar eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 10:29

2014 Elle Style Awards töreni, cuma akşamı Raffles Hotel’de düzenlendi. Stil sahibi isimlerin ödüllendirildiği gece, after party ile devam etti. İşte partinin öne çıkanları...

Haberin Devamı

Müzik starı
“Elle Style Kadın Müzik Starı” ödülüne layık görülen Atiye, gecede modacı Zeynep Tosun’un imzasını taşıyan, yan tarafları transparan siyah bir elbise giydi.

Zeyna gibi
Yasemin Ergüder imzalı deri elbisesiyle savaşçı prenses Zeyna’yı anımsatan Burcu Kıratlı, partinin en çok eğlenen ismiydi. Genç oyuncu, gece boyunca dans etti.

Kiloları gizleyemedi
Hadise, gecede mavi bir tulum giymeyi tercih etti. Son dönemde kilo aldığı gözlenen şarkıcı, Hakan Baş’la öpüşürken görüntülenmesine rağmen ünlü işadamıyla ilgili sorular üzerine “Sadece arkadaşız” dedi.

Arzum Onan, gecenin en sade isimleri arasındaydı.

Gözler üzerinde
Belçim Bilgin, derin göğüs dekolteli yeşil elbisesiyle gecenin en çok dikkat çeken isimlerinden biriydi.

Yan yana poz vermiyoruz
Didem Soydan, sevgilisi Can Bonomo’yla poz vermesini isteyen muhabirlere “Biz yan yana poz vermiyoruz” dedi, ancak çift geceden kol kola ayrıldı.

Haberin Devamı


Yasemin Allen ve Hazar Ergüçlü, ödül töreninin after party’sinde birlikte eğlendi.

Kol kola
Özgür Mumcu’yla dudak dudağa çekilen fotoğraflarıyla manşetleri süsleyen Bilge Öztürk, basın mensuplarına Koray Candemir ile kol kola poz verdi.


Aman çaktırmayın
Burcu Kutluk, muhabirlere poz vermeden önce kürk etolünü çıkardı. Kürkü hemen yanındaki güvenlik şeridinin üzerine bırakan Kutluk, “Kürk gerçek mi?” sorusuna “Çaktırma çaktırma. O yüzden şuraya bırakıyorum”

Erkek modası
Gecede şıklık yarışına giren yalnızca kadınlar değildi. Keremcem, Can Bonomo ve İlker Kaleli de sıra dışı stilleriyle fark yarattı.

Nefise Karatay, Elle Yayın Direktörü Işın Görmüş ile.

Engin Hepileri, törene sevgilisi Beyza Şekerci’yle birlikte katıldı.

Ahu Yağtu, Gucci marka göğüs dekolteli uzun elbisesiyle gecede boy gösterdi.

Ruşen Denizli imzalı, sırtını açıkta bırakan siyah bir elbise giyen Pınar Altuğ, objektiflere dekoltesini göstererek poz verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!