En büyük dayanağım yoga ve meditasyon

Güncelleme Tarihi:

En büyük dayanağım yoga ve meditasyon
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 17:10

Amerika’da kurduğu hayatında oyunculuk kariyerini başarıyla sürdürmeye devam eden Fadik Sevin Atasoy, yaklaşık 5 senedir de kişisel gelişim, yoga ve meditasyon üzerine eğitimler görmeye devam etti.

Haberin Devamı

 Bu süreci başarıyla tamamlayıp Yoga Works’ten aldığı yoga eğitmenlik sertifikasıyla Los Angeles’ta ve Türkiye’de de workshoplar düzenlemek istediğini söyleyen Atasoy, ilk çalışmasını ise 27 Ocak’ta Los Angeles’ın en gözde yoga stüdyolarından biri olan Tantris'te hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bryan Branly ve Chandresh Bhardway ile birlikte 'The Happy Hour' ismini verdikleri beden-ruh-zihin sağlığını korumaya yönelik özel çalışma için heyecanlanan Fadik Sevin Atasoy, yoga ve meditasyonun hayatına etkisini şu sözlerle açıklıyor; "Amerika'ya yerleştikten sonra karşılaştığım problemlerle başederken en büyük dayanağım yoga ve meditasyon oldu. Bu disipline bedenimi, ruhumu ve zihnimi alıştırdıktan sonra içsel özgürlüğümle tanıştım ve hayatımın her alanında bana pozitif dönüşlerini hissedebiliyorum. Önümüzdeki sene de çok titiz bir şekilde alt yapısını şimdiden oluşturmaya başladığım 'Medusa Yoga' isimli yoga, dans, beslenme ve kişisel gelişim merkezimi açmış olmayı planlıyorum. Böylelikle dahaçok insanın hayatına dokunmak istiyorum."
İKİNCİ UZUN METRAJ FİLMİNİN MÜJDESİNİ VERDİ
2015 yılında Markus Redmond'un yazıp yönettiği Altı Derece (The Sixth Degree) isimli filmde başrolde oynayan başarılı oyuncu Fadik Sevin Atasoy, çok yakında yine başrolünde olacağı ikinci uzun metraj Amerikan filminin anlaşmasını yapmaya hazırlandığını da müjdeledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!