Elif Yılmaz: Ünlü değil iyi bir oyuncu olmak istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Elif Yılmaz: Ünlü değil iyi bir oyuncu olmak istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2020 07:00

Moda kanalı Fashion TV tarafından düzenlenen güzellik yarışması Miss and Mr Fashion TV 2020 Turkey birincisi Elif Yılmaz, oyunculuk teklifleri almaya başladı. Her projeyi kabul etmediğini belirten Yılmaz, “Hedefim ünlü değil, iyi bir oyuncu olmak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yarışmada birinci olacağınızı tahmin ediyor muydunuz?

- Tabii ki kendime güveniyordum, dereceye girerim diye düşünüyordum ama birinci olmayı beklemiyordum. Sonuca hem şaşırdım hem de çok sevindim. Her şey bir rüya gibiydi.

Yarışmaya katılmaya nasıl karar verdiniz?

- Güzellik yarışmasına katılmak her kızın çocukluk hayalidir. Bir gün gittiğim güzellik merkezinde bir arkadaşımla karşılaştım. Kendisi böyle bir yarışmadan bahsedip başvurduğunu söyledi. Ben de bu tecrübeyi yaşamak için ön elemeye katıldım.

ROLÜM İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM

Yarışma öncesinde neler yapıyordunuz?

- Oyunculukla ilgileniyordum. İki yıllık bir eğitimim var. “Tam Kafadan” isimli bir sinema filmi çektim. Kendimi oyunculukta geliştirmek adına workshop’lara katıldım.

Hâlâ daha en iyisi olmak için eğitimlere katılıyorum. Oyuncu koçu Esra Kızıldoğan ile çalışıyorum. Öğrenmenin sonu yok diyerek aynı zamanda diyetisyenlik okuyorum.

Haberin Devamı

Peki diyetisyenlik yapacak mısınız?

- Dediğim gibi küçüklüğümden beri en büyük hayalim oyuncu olmaktı. O yıllardan başlayan oyunculuk sevdam aynı heyecanla devam ediyor. Onun için önceliğim her zaman oyunculuk olacaktır.

Nasıl bir rol size cezbeder?

- Aslında kült filmleri seviyorum; “Casablanca” gibi. Bu benim işim ve rolüm için her şeyi yaparım. Gerekirse kilo alırım, saçlarımı bile kazıtırım.

Elif Yılmaz: Ünlü değil iyi bir oyuncu olmak istiyorum

ŞÖHRET PEŞİNDE DEĞİLİM

Dizi ve film teklifleri gelmeye başladı mı?

- Evet, dizi görüşmelerim devam ediyor. İyi bir hikâye ve bana uygun iyi bir rol bekliyorum. Onun için bol bol senaryo okuyorum ama acele etmiyorum.

Starlık kavramı sizin için ne ifade ediyor?

- Şöhret peşinde koşan biri hiçbir zaman olmadım. Hedefim ünlü değil, iyi bir oyuncu olmak. Dediğim gibi iyi bir karakter oyuncusu olmayı istiyorum. Ama insanların hayran olduğu bir star olmayı da kim istemez!

Oyunculukta kurallarınız var mı?

- Oyunculuk adına tabii ki kurallarım var.

Kademe kademe değişiyor.

Haberin Devamı

En büyük idolüm Arzum Onan

İdolünüz var mı?

- Arzum Onan’a hayranım. Üreten bir kadın olması beni kendisine hayran bırakıyor. Zaten küçüklüğümden itibaren beni Arzum Onan’a benzetirler. Bir de Natalie Portman’ın oyunculuğunu beğeniyorum.

Güzellik oyunculuk için avantaj mı?

- Güzellik kavramı kişiden kişiye değişebiliyor. Yeri geliyor avantajını, yeri geliyor dezavantajını yaşayabiliyorsunuz. Eminim ki bu yarışmadan aldığım derece güzel fırsatları da beraberinde getirecektir.

BAKMADAN GEÇME!