Egeli aşıkların renkli hikayesi

Güncelleme Tarihi:

Egeli aşıkların renkli hikayesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2015 07:17

Kanal D’nin yeni dizisi “Kalbim Ege’de Kaldı”, bu akşam izleyiciyle buluşuyor.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Limon Film’in, yönetmenliği Ömer Uğur ve Eray Koçak’ın üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı dizinin başrollerini Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ, Şebnem Doğruer ve Serhat Özcan paylaşıyor. İşte Ege’de doğacak “zoraki” bir aşk hikayesinin renkli kahramanları...

ZELİŞ: Erkek gibi bir kız
Zeliş, Gıp Gıp Osman ile Hatice’nin 25 yaşındaki kızıdır. Pek alımlı olmayan, sarsak, biraz da erkek gibi bir kızdır. Buna karşın son derece zeki, cin fikirli ve çalışkandır. Kadın erkek ilişkilerinde hiç başarılı değildir. Umutsuz bir şekilde de patronu Yaman Eryaman’a aşıktır. Aksi ve inatçı, diğer yandan şefkatli bir kız olmasına karşın empati yeteneğinden yoksundur. Kibirlidir, aptal insanlara tahammül edemez.

Haberin Devamı

MUSTAFA: Onun lakabı aşk doktoru
Mustafa, Kürük Ali ile Emine’nin 28 yaşındaki oğludur. Ailenin tek erkek çocuğudur. Serseri ruhlu, çapkın ve yakışıklı bir gençtir. Mustafa’nın en iyi bildiği şey kadınlardır. Çevresinde aşk doktoru diye nam salmışlığı bile vardır. Zeki bir adamdır Mustafa, ama kitap okumaz, film seyretmez, politikadan anlamaz ve haliyle biraz cahildir.

YAMAN: Tüm kızların asil şövalyesi
Mustafa Kürük nasıl “yanlış” adamsa, Yaman Eryaman da o denli “doğru” adamdır; zeki, yakışıklı, zengin, dürüst, cömert ve kibardır. Zeliş ve kainattaki tüm kızlar için asil bir şövalyedir o... Entelektüel, görgülü ve bilgilidir aynı zamanda. Zeliş’in kalbini de bu özellikleriyle kazanmıştır. Fakat Mustafa bütün yanlış adamlığına rağmen, Yaman’da olmayan bir şeye sahiptir; şeytan tüyüne...

IRAZ NİNE: Tek hayali onları evlendirmek
Emine ve Hatice’nin farklı ailelerden yetim kalmış 10 yaşında iki kız çocuk olduğunu görür, kocasıyla birlikte onları evlatlık alır. Zeliş ve Mustafa işte bu iki evlatlık kızın çocuklarıdır. Mustafa ve Zeliş için Iraz nineleri çok mühim bir şahsiyettir. İkisinin de çocuklukları ninelerinin koynunda geçmiştir. Ama Iraz Nine’nin baştan beri niyeti canı gibi sevdiği bu iki çocuğu baş göz etmektir.

Haberin Devamı

HATİCE GIPGIP: Dırdırcı bir kasaba kadını
Iraz Nine’nin evlatlığı olan Hatice, 55 yaşında bir kasaba kadınıdır. Zeliş’in annesidir. Başında eşarbı, gelenekçi, tutucu, ailesine ve kocasına bağlı biridir. Dırdırcıdır da... Ve kardeşliği Emine’yi senelerce kıskanmıştır.

OSMAN GIPGIP: Hikayenin en doğru adamı
Zeliş’in babası, Hatice’nin kocasıdır. 55-60 yaşlarındadır. İyi bir adamdır; dürüsttür, menfaatçi değildir. Biraz fazla cömert, sağa sola para dağıtan, hesabını tutmayı pek bilmeyen bir adamdır. Bütün bunlar insanlığındandır aslında. Hikayenin nerdeyse en doğru adamıdır.

EMİNE KÜRÜK: Kocası gibi hırslı ve paragöz
Mustafa’nın annesi... Iraz Nine’nin evlatlığı olan Emine 55 yaşındadır. Çocukluğundan itibaren büyük şehir hayaliyle yaşar. Kürük Ali’yle tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş gibidirler. O da kocası gibi hırslı ve paragözdür.

Haberin Devamı

ALİ KÜRÜK: Hile hurdayla zengin oldu
Mustafa’nın babası olan Kürük Ali, 55-60 yaşlarındadır. İşini bilen, ticaretten anlayan bir adamdır. Seneler önce bacanağı Osman’a attığı kazıktan sonra ailesini de alıp İstanbul’a kaçmıştır. İstanbul’da hile hurdayla parasına para katmış, Kürük İnşaat’ı kurmuştur. Uzun yıllar zenginliğin tadını çıkarmış olsa da son dönemde işleri kötüye gitmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!