Efe Güray kimdir, neden öldü? Beren Saat’in ilk aşkı Efe Güray hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Efe Güray kimdir, neden öldü Beren Saat’in ilk aşkı Efe Güray hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2021 10:45

Beren Saat'in 'kahramanım' dediği ilk aşkı Efe Güray, 2004 yılında henüz 19 yaşındayken hayatını kaybetmişti. Beren Saat'in trafik kazasında hayatını kaybeden eski sevgilisi Efe Güray'ın kardeşi Yaman Güray'in düğününe katıldı. Düğün görüntüleri ardından Efe Güray'ın hayatıyla ilgili bilgiler bir kez daha gündeme geldi. Peki, Efe Güray kimdir, neden öldü? Beren Saat’in ilk aşkı Efe Güray hakkında bilgiler

Haberin Devamı

Beren Saat'in 'kahramanım' dediği ilk aşkı Efe Güray, 2004 yılında henüz 19 yaşındayken hayatını kaybetmişti.

Geçmişinde derin izler bırakan eski sevgilisinin ailesiyle bağını hiç koparmayan Beren Saat, "Yıllar sonra verdiği bir röportajda “Efe benim hayatımın aşkıydı… Onu trafik kazasında kaybettim. Morgta son bir kez görüp ona dokunmak istedim. İlerde ‘onu neden son kez öpmedim’ diye pişmanlık duyabilirdim. Annem yanımdaydı. Engel olmadı. Orada o morgda, sevdiğim adama bakarken ‘birinci hayatım bitti, şimdi ikinci hayatımdayım. Artık başka biriyim” sözleriyle anlatmıştı.

Elim bir trafik kazası sonucu 2004 yılında vefat ettiğinde 19 yaşındaydı. Efe Güray, Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde okuyordu. Spordaki ve derslerindeki başarılarıyla öğrenimini burslu olarak sürdürüyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!