Duygu Özaslan kimdir, kaç kilo? Duygu Özaslan'ın kilosu gündem oldu!

Güncelleme Tarihi:

Duygu Özaslan kimdir, kaç kilo Duygu Özaslanın kilosu gündem oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2020 07:21

Son dönemde adından sıkça bahsettiren YouTuber Duygu Özaslan, tatil fotoğraflarıyla sosyal medyaya damga vurdu. Tatil fotoğrafları ardından Duygu Özaslan'ın kilosu yeniden gündem oldu Tatil fotoğraflarını düzenli olarak Instagram'da paylaşan Duygu Özaslan'ın bir magazin haberinde paylaşılan fotoğrafları 'photoshop' iddialarını da beraberinde getirdi...

Haberin Devamı

Son dönemde aldığı kilolarla konuşulan ancak yaptığı paylaşımlarla fiziğiyle barışık olduğunu belirten Duygu Özaslan, tatil fotoğrafları nedeniyle Twitter’da TT oldu. Gündeme gelen tatil fotoğrafının ardından, Duygu Özaslan'ın Instagram'da paylaştığı fotoğrafların 'photoshop ile düzenlenmiş' olduğu iddia ediliyor. İsminin TT olmasının ardından Duygu Özaslan, günler önceki "Benim kilolu halim bile hepinizden güzel" tweet'ini RT'ledi. 2020 Mart ayında yayınladığı bir videoda fiziksel değişiminden bahseden Duygu Özaslan, 2 ayda 10 kilo alıp 58 kiloya kadar çıktığını söylemişti. 

DUYGU ÖZASLAN KİMDİR?

Youtube ve Instagram fenomeni Duygu Özaslan, 17 Nisan 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi'nde İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı ancak Youtube'da popülerlik kazandıktan sonra son sınıfta üniversiteyi bırakma kararı aldı. İlk kanalını ''itsmeduygu'' olarak açtı ancak profesyonelleştikten sonra kanalına kendi ismini verdi. Duygu Özaslan uzun yıllar Barış Taylan Demirige ile birlikteydi. İlişkilerini noktalayan çift zaman zaman köpekleri için bir araya geliyordu. 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!