Dursun Ali Sarıoğlu'nun son günlerini rol arkadaşı anlattı

Güncelleme Tarihi:

Dursun Ali Sarıoğlunun son günlerini rol arkadaşı anlattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2018 14:22

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Dursun Ali Sarıoğlu yaşamını yitirdi. 81 yaşındaki usta oyuncunun kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Eski rol arkadaşı Yıldız Kaplan, ünlü oyuncunun son dönemlerinde sektöre kırgın olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

hurriyet.com.tr'nin ulaştığı ünlü sanatçının eşi Elif Sarıoğlu şunları söyledi:  Eşim yıllar önce baypass ameliyatı geçirmişti. Düne kadar ciddi bir sağlık sorunu yoktu. Ama dün bazı sıkıntıları ortaya çıktı. Hastaneye kaldırdık ama bu sabah kaybettik. Son yıllarda bir teklif gelse de yapamazdı. Evde tekerlekli sandalyede ben bakıyordum. Ama yıllarca kimse aramadı şimdi aramaya başladılar"" dedi.

Dursun Ali Sarıoğlu cenazesi yarın öğle namazı Şakirin Camii'nde kılınacak.

Dursun Ali Sarıoğlunun son günlerini rol arkadaşı anlattı

ÇOK ÖZEL BİRİYDİ

Tatlı Kaçıklar dizisinde birlikte rol aldığı Mehmet Ali Erbil: 

Çok özel biriydi. Değerini, yeteneğini tam insanların fark edemediği bir sanatçıydı. Haketmediği bir yerdeydi. İnsan olarak da kişilik olarak da çok farklı biriydi. Düzgün, sağlam karakterli biriydi. En ufak bir ters konuşmasını bile duymadık, yıllarca çalışıp. Nur içinde yatsın. Allah ailesine sabır versin.

Dursun Ali Sarıoğlunun son günlerini rol arkadaşı anlattı


Yıldız Kaplan:

Çok iyi bir insandı. Tam bir baba gibiydi. Telefonlaşırdık ara ara. Evlilik ve çocuktan sonra uzaklaşmıştım ama Dursun abiyle telefonlaşıp konuşmuşuzdur. Setin dışında da görüşürdük. Dursun abi neden televizyonda yok diye üzülüyordum. Çok iyi bir oyuncuydu hakettiği bir yerde değildi. Camia çok nankör. İşine devam etmesine çok isterdim. 'Unuttular beni Yıldız' diyordu. En çok buna üzülüyordu.

Haberin Devamı

Genco Erkal:
Dostlar Tiyatrosu'nun değerli oyuncusu Dursun Ali Sarıoğlu’nun acı haberi geldi. 'Kalbine yenik düştü' diyorlar. Oysa yürekli bir oyuncuydu. Havana Duruşması, Asiye Nasıl Kurtulur?, Alpagut Olayı gibi nice oyunda birlikte sahneye çıkmıştık...

Dursun Ali Sarıoğlunun son günlerini rol arkadaşı anlattı

 

BAKMADAN GEÇME!