Tuncay Şanlı Melis Sayım'ın doğumuna 4 gün kala yeni sevgilisiyle görüntülendi

Güncelleme Tarihi:

Tuncay Şanlı Melis Sayımın doğumuna 4 gün kala yeni sevgilisiyle görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 15:59

Tuncay Şanlı yeni bir aşka yelken açtı. 4 gün sonra doğum yapacak olan eski sevgilisi yaşadıklarını canlı yayında anlattı. Tuncay Şanlı cephesinden açıklama gecikmedi...

Haberin Devamı

Tuncay Şanlı’nın Melis Sayım ile aşk yaşıyordu. 9 aylık hamile olan Sayım, pazartesi günü anne olacak.

Doğuma sayılı günler kala, Tuncay Şanlı sunucu Seyhan Şaşko ile Çengelköy’de el ele görüntülendi.

Tuncay Şanlı’nın ihanetiyle sarsılan Melis Sayım, Duymayan Kalmasın’a telefonla bağlandı.

 “Beraber olmadığımız için beni ilgilendirmiyor. Evlilikle alakalı bir şeyim de yok. Tuncay’ı zan altında bırakmam istemem. Seyhan Şaşko ile konuşmadım. Sadece sabah fotoğrafları görünce teşekkür mesajı attım. ‘Doğuma 4 gün kala bana bunu yaşattığınız için teşekkür ederim’ dedim. Şuan tek düşündüğüm oğlum. Zaten Tuncay ile görüşmüyorduk. Ailesiyle aram çok iyi. Bu süreçte beni hiç yalnız bırakmadılar. Gerçekten çok iyi insanlar. İlk duyumları alıp Tuncay’a sorduğumda ‘kesinlikle böyle bir şey yok, Seyhan sadece iş arkadaşım. İstediğin gibi ispatlarım’ dedi. Çok güzel bir şekilde ispatladı zaten.”

Haberin Devamı

Tuncay daha önce doğuma geleceğini söylemişti.  Onun da çocuğu. Gelmek isterse tabii ki gelecektir. Çocuğun adını ‘Ömer’ koyacağım. Fikrimi Tuncay’a da söyledim. ‘İstediğini koyabilirsin’ demişti…

TUNCAY'IN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Haberlerin ardından Tuncay Şanlı'nın avukatı Altın Mimir, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yayınladı. 

"Müvekkillerim Seyhan Şaşko ve Tuncay Şanlı hakkında gerçekdışı, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye yönelik haksız ve hukuka aykırı yayınlarla bir algı operasyonu hedeflenmektedir.

Öncelikle ve önemle belirtmek isteriz ki, her iki müvekkilimiz de son derece saygın, yaptıkları işlerle kamuoyunca sevilen bireyler olup toplumun değerlerine, genel ahlak ilkelerine ve pek tabii ki hukuk düzenine saygılı olup bu bilinçle hareket eden insanlardır. Her ikisi de bekar ve sağlıklı olan müvekkillerin, birliktelikleri bilinçli bir şekilde zan altında bırakılmaya çalışılmaktadır.

Önemine binaen kamuoyunun dikkatine sunulması gereken en önemli husus müvekkil Tuncay Şanlı’nın, dünyaya gelecek olan evladının ileride bu haberleri okuyarak zarar görmesinin önüne geçilmesi gereğidir. Bu cümleden hareketle şüphesiz ki Tuncay Şanlı, ayrılmış olduğu eski kız arkadaşının hamile olduğunu öğrendiği an itibariyla, ayrılmış bir erkek olarak yaşanacak zorlukların bilincinde, yapabileceklerinin en iyisini yapmıştır/yapmaya devam etmektedir. Müvekkilimiz hamilelik sürecine dair tüm kararlara saygılı davranmış ve kendisine gelen her türlü talebe karşılık vermeye çalışmıştır. Bu amaçla uzun süredir birliktelik yaşadığı diğer müvekkil Seyhan Şaşko ile ilişkisini gözlerden uzak sürdürmüştür.

Haberin Devamı

Dikkat edilirse, müvekkil Tuncay Şanlı ile eski kız arkadaşının hamilelik anında birlikte olduklarına dair bir tek resimleri dahi bulunmamaktadır. Zira mevcut hamilelik ayrılık dönemine denk gelmiş olup, müvekkil sürdürülebilme ihtimali olmayan ilişkisini, sırf doğacak çocuk için yeniden başlatmak istememiştir. İşbu durum son derece anlaşılabilirdir. Ancak bebeğin sağlıklı olarak dünyaya gelmesi ve yetişmesi için müvekkil Tuncay Şanlı, üzerine düşen her şeyi yapmıştır/yapacaktır.

Öte yandan her iki müvekkilin ilişkisi Tuncay Şanlı’nın önceki ilişkisinin bitmesinden yaklaşık 5 ay sonra başlamış olup taraflar hamileliğin olumsuz etkilenmemesi ve çocuğun zarar görmemesi için azami çaba sarf etmişlerdir.

Haberin Devamı

Bu noktada bilinmesi gereken bir diğer önemli husus ise, müvekkil Seyhan Şaşko’nun, taraflar arasındaki ilişkinin başlamasından bir müddet sonra, hamilelik sürecini öğrenmesi üzerine, ilişkiyi sonlandırmış olmasıdır. Akabinde her iki müvekkil arasında yaşanan itilaf ve ikna sürecinin ardında taraflar ilişkilerine devam etme kararı almışlardır.

Hal böyle iken bir kısım yayın organlarına, sözde, doğacak çocuğu düşündükleri yönünde yayınlar yaptıklarını iddia edip, aslen reyting ya da başka sebepler uğruna bu tür haberlerle, doğacak çocuğa en büyük zararı verdiklerini hatırlatırız.

Mevcut durum şüphesiz ki hiç kimsenin tercihi değildir. Ancak gelinen aşamada herkesin sağduyuyla hareket etmesi ve üzerine düşenleri layıkıyla yerine getirmesi zorunludur. Müvekkilimiz Tuncay Şanlı her halükarda, doğacak çocuğunun yanında, maddi ve manevi desteğini sonsuzlukta sunarak babalık görevini layıkıyla yerine getirecektir.

 

Haberin Devamı

Her iki müvekkil durumun hassasiyetinin farkında olarak, birbirlerinden desteklerini ve sevgilerini esirgemeden, beraber çıktıkları bu yolda görev ve sorumluluklarını bilerek yürümeye devam edecektirler. Bu manada müvekkiller ilişkilerini basından uzak yaşamayı tercih etmiş ve hiçbir suretle ilişkilerini ifşa etmemişlerdir. Dolayısıyla müvekkillerden Seyhan Şaşko’nun, bu ilişkiye dair haber yaptırdığı yönündeki son derece çirkin ve gerçeğe aykırı beyan ve haberlere itibar edilmemelidir.

Tüm yapılan ve yapılacak haberlerde öncelikle doğacak çocuğun ve akabinde müvekkillerin kişilik haklarına saygı gösterilmesini, çarpıtılarak, gerçeğe aykırı haberlere karşı her türlü hukuki ve cezai yollara başvurulacağını bildiririz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!