Dilara Kayalı kimdir? Nusret’le verdiği poz dikkat çekti

Güncelleme Tarihi:

Dilara Kayalı kimdir Nusret’le verdiği poz dikkat çekti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 11:31

Dilara Kayalı, İşte Benim Stilim yeni sezonunun en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla da adından söz ettiren İşte Benim Stilim yarışmacısının ünlü et ustası Nusret’le verdiği pozun ortaya çıkması ardından “Dilara Kayalı kimdir?” soruları da yoğunluk kazandı. İşte, lüks yaşamıyla dikkat çeken Dilara Kayalı hakkında merak edilenler!

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim’in yeni sezon yarışmacılarından biri olan Dilara Kayalı, sosyal medya hesabında paylaştığı lüks mekanlar ve yurt dışı tatili kareleriyle dikkat çekti. Daha ilk haftadan yarışmacının iddialı isimlerinden biri olduğunu gerek açıklamaları gerekse giydiği kıyafetlerle hissettiren Dilara Kayalı’nın özellikle ünlü et ustası Nusret ile verdiği poz büyük beğeni aldı. Nusret ile verdiği pozun ardından İşte Benim Stilim yarışmacısının özel yaşamı da merak konusu oldu. Peki, Dilara Kayalı kimdir?Kaç yaşında ve aslen nereli?

Sosyal medya paylaşımlarından  ve yaptığı açıklamalarından varlıklı bir ailenin kızı olduğu anlaşılan Dilara Kayalı, 1993 yılında doğdu. Aslen Bursalı olan iddialı yarışmacı, kendisini alışveriş tutkunu olarak niteliyor. 1,74 boyunda 53 kilo olan İşte Benim Stilim yarışmacısı Dilara Kayalı, tanıtım videosunda kendisini şu sözlerle tanıtıyor:; İstanbul'da yaşıyorum. Alışverişe çok bağımlıyım. Güzel olduğum kadar iyi giyindiğimi düşünüyorum. Tarz olmak bir bütünlükse ben bu konuda çok iddialıyım. Yarışmaya katıldığım için çok mutluyum. Oldukça zor bir yarışma olacak. Zamanla kolaylaşacağını düşünüyorum, ilk başlarda stresli olacağını düşünüyorum."

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACILARI

Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez’in oturduğu, ayrıca son günlerin en popüler isimlerinden olan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ın gala gecelerinde katılacağı  İşte Benim Stilim yeni sezon’da 10 iddialı isim yer alıyor. İşte, Türkiye’nin en stil kadını olmak ve büyük ödüle kavuşmak için mücadele edecek o isimler: Çağla Şen, Dilara Taşkın, Dilara Kayalı, Melek Özçağan, Yağmur Gürgen, Aleyna Eroğlu, Niran Yalaz, Nazlı Ersoy, Aylin - Selin Ençok ve  Simay Tokatlı.

Dilara Kayalı kimdir Nusret’le verdiği poz dikkat çekti

 

BAKMADAN GEÇME!