Derya Åžensoy ve sevgilisi Celal Can Algül kural bozdu!

Güncelleme Tarihi:

Derya Şensoy ve sevgilisi Celal Can Algül kural bozdu
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 18, 2021 15:16

Derya Şensoy ile iş insanı Celal Can Algül, yaklaşık 4 aydır aşk yaşıyordu. İkili, birlikte çekilmiş fotoğraflarını Instagram üzerinden paylaştı.

Haberin Devamı

Yaklaşık dört aydır aşk yaşayan oyuncu Derya Şensoy (31) ile 27 yaşındaki Tekirdağlı iş insanı Celal Can Algül, Instagram hesaplarından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.

Kendisi gibi oyuncu olan Sarp Levendoğlu'yla üç yıllık birlikteliklerini sürpriz bir şekilde bitiren Derya Şensoy, yeni bir aşka yelken açtı.

Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızları Şensoy ile sevgilisi Celal Can Algül, geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez Cihangir'de objektiflere yakalanmıştı.

Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden aşıklar kural bozdu. Sosyal medyadan aşklarını ilan eden çift paylaşımlarıyla büyük beğeni topladı.

Â

Derya Şensoy ve sevgilisi Celal Can Algül kural bozdu

Haberin Devamı

"TAZE SÖĞÜT DALISIN"

Celal Can Algül, Instagram hesabından yaptığı gönderiye, "Taze söğüt dalısın" yorumunu yaptı. Sevgilisi, bu paylaşıma kalp emojisiyle karşılık verdi. 

Derya Şensoy ise "Bozcaada’dan yakın zaman tbt'si. Yana kaydırınca saçımın içinde saklanan biri var" mesajını yazdı. Celal Can Algül aynı şekilde kalp emojili yorum bıraktı.

BAKMADAN GEÇME!