Deniz Seki tahliyesini erteledi

Güncelleme Tarihi:

Deniz Seki tahliyesini erteledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 10:49

5 Haziran'da hapishaneden çıkmaya hazırlanan sanatçı Deniz Seki, basın mensupları için tahliyesini iki saat erteledi. Aldığı kararla şaşırtan Deniz, 3 yıl hapis yatmasına rağmen görev başındaki basın mensuplarının aç kalmaması için bu kararı aldı.

Haberin Devamı

Cezaevinden 18.00 yerine 20.40'taki iftardan sonra çıkacak olan Deniz Seki, 3 yıl hapis yatmasına rağmen görev başındaki basın mensuplarının aç kalmaması için bu kararı aldı.

DENÄ°Z SEKÄ° KÄ°MDÄ°R?

Deniz Seki, 1 Temmuz 1970 tarihinde İstanbul doğmuştur. Babası Antalya’lı olduğu için kendini Antalya’lı hissetmektedir. İlkokulu Maçka Süheyla Artem, orta ve lise eğitimimi de yatılı olarak Çamlıca kız Lisesi'nde okudu. Okulunu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu olmaya karar verdi1997 yılında, uzun çalışmalar sonucunda 1. albümü olan "Hiç Kimse Değilim" müzikseverlerle buluştu. Yaşadığı acı ya da tatlı duygu yoğunlukları, söz ve bestecilik kimliğinin ortaya çıkmasını sağladı.Deniz Seki ünlü olmadan bir evlilik yapmıştır. 1989 yılında oyuncak fabrikası sahibi olan Turhan Başaranoğlu ile evlendi üç yıl evli kaldıktan sonra boşandı. Müzisyen Hüsnü Şenlendirici ile birlikte oldu. Deniz Seki 2013 yılında turizmci Faruk Salman ile nişanlandı.

Haberin Devamı

Deniz Seki, 2015 yılının Aralık ayında cezasını çekmekte olduğu Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevinde Atv'de oynamakta olan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır'ın koğuş arkadaşı konuk oyuncu olarak oynadı.

Â

Deniz Seki tahliyesini erteledi

Bu hafta Sinefil'de Her Şey Mümkün!

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!