Demirören Medya'ya ödül yağdı

Güncelleme Tarihi:

Demirören Medyaya ödül yağdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2020 07:00

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi etkinliği kapsamında düzenlenen Türkiye Altın Marka Ödülleri Töreni önceki gün yapıldı.

Haberin Devamı

Türkiye Altın Marka Ödül Töreni bu yıl 4’üncü kez düzenlendi.

Tazefile.com’un ana sponsorluğunda, BIG Creative Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş tarafından Hilton Bomonti Center’da düzenlenen tören pandemi önlemleriyle gerçekleşti.

Sunuculuğunu Şenol İpek ve Berat Aşıcıoğlu’nun yaptığı geceye Rafet El Roman damgasını vurdu.

25’inci yılını kutlayan El Roman, “25. yıl özel sanat ödülü”nü Tazefile.com’un sahibi Ahmet Gök’ün elinden aldı.

Şarkıcı, “Zorlu süreçten geçtiğimiz şu günlerde bu ödülü özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına ithaf ediyorum. Bugün söyleyeceğim tüm şarkıları onlar için seslendireceğim” diyerek sevilen şarkılarını söyledi.

Demirören Medyaya ödül yağdı
Törende ayrıca “Yılın gazetesi” ödülüne Hürriyet Gazetesi layık görülürken “Yılın erkek ana haber sunucusu” ödülü Kanal D Ana Haber ile Deniz Bayramoğlu’na verildi.

Haberin Devamı

“Yılın haberi” ödülünü CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, “Yılın haber programı” ödülünü Akıl Çemberi programıyla Başak Şengül aldı.

“Yılın magazin programı” ödülü ise Magazin D’nin oldu. 

Demirören Medyaya ödül yağdı

Kanal D Haber ile hafta içi her akşam izleyiciyle buluşan Deniz Bayramoğlu, 'yılın erkek haber sunucusu' ödülünü iş insanı Şahin Kırbıyık’ın elinden aldı.

Yılın gazetesi

Hürriyet, ‘yılın gazetesi’ seçildi. Ödülü, Hürriyet Kurumsal İletişim ve Etkinlik Yönetimi Müdürü Merve Arbaş Özkaynak aldı.

Demirören Medyaya ödül yağdı

Kanal D ve CNN Türk'e iki ödül

Törende Kanal D iki ödüle layık görüldü. Kanal D Haber'i sunan Deniz Bayramoğlu, 'yılın erkek haber sunucusu' ödülünü alırken, ‘yılın magazin programı’ ödülü “Magazin D”nin oldu.

Demirören Medyaya ödül yağdı
CNN Türk de geceden iki ödülle ayrıldı. Başak Şengül’ün sunduğu “Akıl Çemberi”, ‘yılın haber programı’ seçilirken, Fulya Öztürk ‘Ermenistan sivil katliamı’ başlıklı haberiyle ‘yılın haberi’ ödülüne layık görüldü. 

Haberin Devamı

Demirören Medyaya ödül yağdı
Törene katılan Fulya Öztürk hem kendisine verilen 'yılın haberi' ödülünü hem de 'yılın haber programı' seçilen “Başak Şengül ile Akıl Çemberi”nin ödülünü aldı.
Demirören Medyaya ödül yağdı

Avrupa’daki performanslarıyla adından söz ettiren DJ Hakan Işık, Azerbaycanlı şarkıcı Kayla ile gecede ödül aldı. İkili sahnede “Allah Versin” adlı cover şarkıyı seslendirdi. “Bu ödülü dost olan iki ülkeye armağan ediyoruz” diyen Işık ile Kayla Türk bayrağı ve Azerbaycan bayrağı ile birlikte poz verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!