Demet Akalın’ın kızı Hira paskalya yumurtası boyadı!

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalın’ın kızı Hira paskalya yumurtası boyadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 17:42

Şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira’nın gittiği anaokulunda paskalya yumurtası boyarken çekilmiş olan bir fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Akalın, paylaşımına düştüğü notta, takipçilerini yorumlar konusunda uyardı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Hristiyan aleminin İsa’nın dirilişini kutladığı Paskalya Bayramı, en büyük bayramlardan biri olarak kutlanıyor. Bu bayramın sembollerinden biri olan yumurta boyama da özellikle bu dönemde genç yaşlı tüm Hristiyanların sürdürdüğü bir gelenek.

Kızı Hira’yı gönderdiği okulun sahibesi Hristiyan olunca, Demet Akalın’ın kızı da okulda yapılan yumurta boyama aktivitesine katılmış. Bu anı sosyal medya hesabından paylaşan Demet Akalın takipçilerini uyarma ihtiyacı duyarak şu sözleri paylaşmış: “Hira’mın paskalya yumurtası. Anaokulumuzun güzel sahibesi yabancı hemen saydırmayın altına…”

Demet Akalın’ın kızı Hira paskalya yumurtası boyadı

Demet Akalın kimdir?

Haberin Devamı

Demet Akalın, 23 Nisan 1972 yılında Gölcük’de dünyaya geldi. İlköğretim ile lise öğrenimini burada tamamladı. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nden mezun oldu. Üniversite eğitimi almamıştır. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başladı. 1996-2004 yılları arasında albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi oldu. Türkçe Top 20 listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı oldu. 2013'te Türkiye Müzik Ödülleri'nde Türkan şarkısıyla "En İyi Şarkı" ödülünü almıştır.2015'ta DMC tarafından Altın Plak Ödülü kazanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!