Demet Akalın’a komşusundan tek taş hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalın’a komşusundan tek taş hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 15:57

Popüler şarkıcı Demet Akalın’a, komşusundan tek taş bir yüzük hediye geldi. Akalın, bu haberi sosyal medya üzerinden yüzüğün fotoğrafını paylaşarak duyurdu. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Kendine aldığı pahalı eşyalar ve hediyelerin fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşması nedeniyle takipçileri tarafından "görgüsüz" olarak eleştirilen Demet Akalın, yeni bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan komşusunun kendisine aldığı tektaşı paylaşan Demet Akalın, fotoğrafın altına "Ev alma komşu al, hanginiz aldı bana tektaş haa hanginiz.. Teşekkürler nazik komşum" notunu düştü.

Demet Akalın’a komşusundan tek taş hediyesi

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın, 23 Nisan 1972 yılında Gölcük’te dünyaya geldi. İlk öğretimini Gölcük'de ve lise eğitimini buradaki Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nde tamamladı. Annesinin desteği ile Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna girdi. Ardından Neşe Erberk'te mankenlik yapmaya başladı. O dönemde ciddi ve iyi bir meslek olan mankenlikte aranan bir isim oldu. O dönemde bazı filmlerde de rol aldı. Bunlar: 1992 yılında "Günlerden Pazar", 1994 yılında "Tele Anahtar" ve aynı yıl Hülya rolüyle "Sensiz Olmaz" filmlerinde rol aldı. Ece Sükan ile beraber Hayatın Anlamı isimli TV Filminde rol aldı. Demet Akalın, mankenliği devam ederken gazinolarda sahneye çıkmaya başladı ve kısa süre sonra ilk albümü "Sebebim"i çıkardı. İlk klibini "Sebebim" şarkısına çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!