Çılgın Bediş’in Oktay’ı Cenk Torun eşiyle görüntülendi

Güncelleme Tarihi:

Çılgın Bediş’in Oktay’ı Cenk Torun eşiyle görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 18:11

Bir zamanlar Çılgın Bediş isimli diziyle popüler olan ve genç kızların sevgilisi haline gelen dizinin Oktay’ı Cenk Torun, önceki gece eşi Nevin Ursavaş ile birlikte objektiflere takıldı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

90'ların sevilen dizilerinden 'Çılgın Bediş'in oyuncularından Cenk Torun önceki gece  Beyoğlu'nda eşi Nevin Ursavaş ile birlikte görüntülendi.

Kırlaşmış sakallarıyla dikkat çeken  Torun, flaşlar patlayınca şaşırarak "Beni nasıl tanıdınız" diyerek şaşkınlığını ifade etti.

Çılgın Bediş’in Oktay’ı Cenk Torun eşiyle görüntülendi

Cenk Torun kimdir?

Cenk Torun, 24 Mart 1974 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Sanatçı Nurdan Torun'un oğlu olarak Ankara'da dünyaya gelmiş. Televizyon hayatına ilk kez Yıldız Tilbe'nin "Delikanlım" adlı şarkısının klibinde yer alarak başlamıştır. daha sonra birçok televizyon dizisinde oynamış fakat 1996 yılında Özden Öğrük'ün karikatür'ünün televizyon versiyonunda yani Çılgın Bediş adlı dizi de Oktay karakterini canlandırmış ve doksanlı yılların en ünlü oyuncularından biri haline gelmiştir. Çılgın Bediş dizisi devam ederken kısa bir süre Aynalı Tahir dizisinde rol almış ve Çılgın Bediş sona erince bir dönem ekranlardan uzak kalmış ve sadece çok az dizide konuk oyuncu olarak ve sinema filmlerinde yer almıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!