Caner Çalışır kimdir? Caner Çalışır kaç yaşındaydı?

Güncelleme Tarihi:

Caner Çalışır kimdir Caner Çalışır kaç yaşındaydı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2020 12:56

Caner Çalışır'ın ölüm haberleri doğru çıktı. Haberler ardından Caner Çalışır'ın yaşı, hastalığı, nereli olduğu gibi bilgileri merak eden sosyal medya kullanıcıları, 'Caner Çalışır kimdir? Caner Çalışır kaç yaşındaydı?' gibi sorulara internet üzerinden yanıt arıyor. İşte 'Caner Çalışır kimdir?' sorusunun detaylı yanıtı...

Haberin Devamı

Caner Çalışır, sosyal medyayla hayatımıza giren isimlerden biriydi. Eğlenceli videolarıyla tanınan Caner Çalışır, verdiği röportajlarda hayatıyla ilgili detaylara da yer veriyordu. Genç yaşta hayatını kaybeden Caner Çalışır'ın hayatına dair bilinmeyenleri derledik: 

CANER ÇALIŞIR KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Radyo ve televizyonculuk mezunu olduktan sonra Vine videoları çekmeye başladı. 

Berna Arıcı ile çektiği “Berna saçında kene var topla topla gene var” videosuyla tanındı.Çektikleri bu Vine, Okan Bayülgen, Taci Kalkavan gibi sosyal medya fenomenleri tarafından ReVine yapıldı. “Ablan Star Bebeğim” cümlesiyle birçok kişinin tanıdığı isim haline gelen Caner Çalışır ayrıca, 2 bölüm Kiraz Mevsimi, Acil Aşk Aranıyor, Ulan İstanbul’ da oynadı. Okan Bayülgen ile birlikte bir süre çalışan Caner Çalışır, DJ’lik performansıyla da biliniyordu.

Son olarak 'Benimle Söyle' programında jürilik yapan fenomen Caner Çalışır, Kerimcan Durmaz, İrem Derici ve Selin Ciğerci gibi birçok ünlü isimle yakın arkadaştı. 

Haberin Devamı

CANER ÇALIŞIR'IN HASTALIĞI NEYDİ?

Sosyal medyanın popüler isimlerinden Caner Çalışır 2016 yılında hastaneye kaldırılmıştı. Konu hakkında Caner Çalışır'ın yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu. 

Caner Çalışır'ın sağlık durumuna ilişkin ilk resmi açıklama yoğun bakımda tedavisine devam edilen hastane tarafından şu açıklama yapılmıştı: "Caner Çalışır'ın ilk müdahalesi acil serviste yapılmıştır. Kalp yetmezliği, dilate kaardiyomiyopati ve çoklu organ yetmezliğinin izlenmesi üzerine hastamız yoğun bakım ünitesine alınmıştır. Hastamızın durumunun düne göre daha iyi olduğu gözlenmiştir. Ancak hayati riski devam etmektedir"

Caner Çalışır'ın yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz, Çalışır'ın hastane odasından gönderdiği notu takipçileriyle paylaşmıştı: 

Caner'im kağıt kalem isteyip "ablan star" yazmış. Dün olduğundan daha iyi. Az önce gördüm çok daha iyiydi. Allah dualarımızı kabul etti. Herkese çok teşekkür ederim. Dualarını eksik etmeyin, Allah'tan ümit kesilmez. Bizi bırakmayacak inşallah.

Haberin Devamı

Caner Çalışır, 10 Haziran 2020 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Acı haberin kısa sürede duyulmasının ardından fenomenin 23 Nisan'da yaptığı son paylaşımının altına taziye yorumları yağdı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN CANER ÇALIŞIR PAYLAŞIMLARI

"HAYATIMIN EN KÖTÜ GÜNLERİNDEN BİRİ" 

Yakın arkadaşının vefat haberini alan Selin Çiğerci, Caner Çalışır ile çekildiği fotoğrafı paylaşarak "Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum mekanın cennet olsun arkadaşım" notunu düştü.

Haberin Devamı

"KALBİM SIZLIYOR"

Çalışır ile yakın arkadaş olan İrem Derici, Instagram hesabından,"Daha bir hafta önce 'Biz neler atlattık, bunlar vız gelir abla' dememiş miydik biz? Huzurla uyu Caner, kalbim sızlıyor. Seni çok seviyorum ve çok çok üzgünüm. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Caner Çalışır kimdir Caner Çalışır kaç yaşındaydı

"ÇOCUKLUK ANILARIM GİTTİ"

Caner Çalışır'ın yakın arkadaşlarından biri olan Hakan Kakız ise hikayeler bölümünden şu notu paylaştı: "Çocukluk anılarım gitti. Şuan tarifsiz duygular içindeyim. Ağlıyorum, susuyorum, boş boş bakıyorum. Ölüm çok acı ama erken ölüm her şeyden acı. Hepimiz şoktayız. Ani bir kalp krizinden dolayı vefat etti Caner’imiz. Nurlar içinde uyu eski dostum."

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!