Çağatay Ulusoy kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Çağatay Ulusoy kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2018 15:27

Son yılların popüler oyuncularından Çağatay Ulusoy, yer aldığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. , 2010 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasıyla adını duyuran Çağatay Ulusoy, ‘Adını Feriha Koydum’ adlı diziyle oyunculukta kendisini kanıtlamıştı. Peki Çağatay Ulusoy kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Haberin Devamı

Kariyerine modellikle başlayan Çağatay Ulusoy, hem ekran hem de beyazperdedeki projeleriyle kısa sürede herkesin tanıdığı bir isim haline geldi. Adını Feriha Koydum, Medcezir ve İçerde gibi yayınlandığı dönemlere damga vuran dizilerde başrolü canlandıran Çağatay Ulusoy'un hayatına ilişkin bilgileri derledik. 

Annesi Bosna kökenli olan Çağatay Ulusoy, 3 Eylül 1990 tarihinde dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri Bölümünde tamamladı.Vahide Perçin ve Altan Gördüm'ün sahibi olduğu sanat okulunda oyunculuk dersleri aldı. 2011 yapımı "Adını Feriha Koydum" adlı dizide Emir Sarrafoğlu'na hayat verdi. Hazal Kaya ile başrolü paylaştığı bu dizi uzun süre adından söz ettirdi. Diziye devam ederken 2011 yılında "Anadolu Kartalları" filminde de başrol oynamış, filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırdı ve bu rolüyle de büyük beğeni topladı. Bir dönem aşk yaşadığı Serenay Sarıkaya ile Medcezir dizisinde başrolü paylaştı. Çağatay Ulusoy ayrıca ilk reklam filmini Türkiye piyasasında aktif satışına devam eden bir Jean firmasında gerçekleştirmiş ve 2016 yılı itibariyle o markanın yüzü oldu.Bir çok dizi ve film projesinde yer alan Çağatay Ulusoy son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan İçerde dizisinde Sarp karakterini canlandırdı. 

BAKMADAN GEÇME!