Çağan Atakan Arslan ve eşi Serap Korkmaz'ın eğlenceli anları...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2021 09:19

'Avatar' lakabıyla bilinen Survivor şampiyonlarından Çağan Atakan Arslan, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile gündem oldu. İddia uğruna eşini havuza atan Arslan'a kısa sürede binlerce yorum geldi. Tüm yaşananlarının ardından Serap Korkmaz'ın yayınladığı intikam videosu da çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Survivor yarışmasıyla şöhreti yakalayan 'Avatar Atakan' lakaplı milli sporcu Atakan Arslan'ın sosyal medya hesabında yayınladığı video olay oldu.

Eşi ve oğluyla verdiği mutlu pozları sık sık takipçilerinin beğenisine sunan Atakan, son paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Serap Korkmaz ile mutlu bir evlilik sürdüren Atakan Arslan, eşiyle fotoğraf çektirdiği sırada arkadaşının "Serap'ı suya at 500 TL vereceğim" sözlerine kayıtsız kalmadı.

İDDİA UĞRUNA EŞİNİ HAVUZA ATTI
Hiç düşünmeden eşini yanındaki havuza atan Arslan, o anları sosyal medya hesabında paylaştı.

İNTİKAMINI ALDI
Eşinin bu davranışına tepkisiz kalmayan Serap Korkmaz inkitakımını aldı. Korkmaz paylaşımına; "500 tl verseler de ben yapmazdım , ama sizler ve kendim için bu intikamı almam gerekiyordu. 48 kilo gördün hafife aldın. Kafanda yumurtayı kırdım ama yine insaflıyım deterjanlı suyla temizledim" notunu düştü.

 

BAKMADAN GEÇME!