Buruk gala

Güncelleme Tarihi:

Buruk gala
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2018 16:09

Geçen sene ocak ayında kaybettiğimiz usta oyuncu Turan Özdemir’in son filmi “Kiraz Mevsimi”nin galası Vadistanbul’da yapılldı. Film ekibi Özdemir’e selam olsun diye gala yaptıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Turan Özdemir’in rol aldığı son film olan “Kiraz Mevsimi”nin galası önceki akşam yapıldı. Durmuş Akbulut’un yönettiği filmin galasına oyuncuları Taylan Güner, Yakup Yavru, Pelin Ermiş, Önder Yalçın, Emre Ertunç, Serap Oğan Eren ve Ömer Yıldırım katıldı. Film ekibi gösterim öncesi muhabirlerin sorularını da yanıtladı. Filmde Turan Özdemir’in oğluna hayat veren başrol oyuncusu Taylan Güner, “Anadolu’nun içinden hikayeler anlattığımız sıcacık bir film oldu. Aslında festivallerde yarışacak vizyona girmeyecekti ancak Turan abi vefat edince, ona bir selam göndermek için vizyona soktuk ve onu anmak için gala yapmak istedik” dedi. Film, yarın vizyona girecek.

Buruk gala
Düğün ertelendi

Haberin Devamı

Kutsi galaya nişanlısı Feyza Çıpa ile birlikte katıldı. Ünlü şarkıcı, yaza yapacakları düğünü işleri nedeniyle ertelediklerini açıkladı.

Buruk gala
“Dondurmam Gaymak” filmiyle ünlenen ödüllü oyuncu Turan Özdemir, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!