Burcu Kara'yı çıldırtan soru

Güncelleme Tarihi:

Burcu Karayı çıldırtan soru
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 09:53

Takipçisinin sorusu Burca Kara'yı çıldırttı. Ünlü oyuncudan yanıt gecikmedi.

Haberin Devamı

Burcu Kara 19 Şubat'ta yönetmen Fırat Parlak ile Belçika'da nikah masasına oturdu. Çift kısa bir tatilin ardından Türkiye'ye döndü.

Önceki gün Omurilik Felçlileri Derneği'ni ziyaret eden Burcu Kara, çektiği fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Burcu Karayı çıldırtan soru

Fotoğrafın altına "Takriben ne zaman eşinden ayrılacaksın? söyle de bilelim. Saklama bunu... 3 ay? 4 ay?" şeklinde yorum yazan kullanıcı genç oyuncuyu sinirlendirdi.

Burcu Karayı çıldırtan soru

Burcu Kara tepkisini şu şekilde dile getirdi:

Haberin Devamı

"Hem beni sadece bir ünlüyüm diye takip edip, hem beni tanımayıp, üstelik böyle amacı olan bir paylaşımın altına iyi niyetten, sevgiden, saygıdan, vicdandan nasibini almamış bir mesaj paylaşabiliyosanız benim sayfamda, herkesin gözü önünde... Benim de bunu takipçilerimle paylaşmamda bir sakınca yoktur herhalde güzel gönüllü insan..."

Burcu Karayı çıldırtan soru

"Son paylaşımıma bir bakın. Bir de altına yazılan bu yoruma bakın. Asla tahmmülüm yok artık bu kadar kötü niyetli yaratılanlara. Konuşmak bu kadar kolay olmamalı başkaları hakkında. Böyleleri nasıl bir ailede doğmuş, nasıl evlilikler görmüş bilmiyorum ama bir kadın olması, hemcinsim olması, bir anne adayı yada anne olarak bu ülkeye insan yetiştirme olasılığının olmasından bile utanç ve üzüntü duyuyorum. İyilerin ve iyi niyetlilerin elinde olmalı bu dünya. Allah böylelerinin kalbine ve aklına zenginlik versin. Yazık!"

 

Burcu Karayı çıldırtan soru

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!