Burak Sergen ve oğlu Cansın Sergen koronavirüse yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Burak Sergen ve oğlu Cansın Sergen koronavirüse yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2021 11:36

Kanal D’denin sevilen dizisi 'Sadakatsiz'de 'Haluk' karakterine hayat veren Burak Sergen, geçtiğimiz pazartesi akşamı evinde fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Koronavirüse yakalanan ve solunum güçlüğü çeken 60 yaşındaki sanatçı, yoğun bakıma alındı. Sergen'in ardından oğlu Cansın'ın da Covid-19 testi pozitif çıktı. Ünlü oyuncunun son durumunu nişanlısı Nihan Ünsal ve eski eşi Işıl Sergen anlattı.

Haberin Devamı

Ekranların sevilen ismi Burak Sergen pazartesi günü evinde fenalaşınca hemen hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından Sergen'in akciğerlerinde enfeksiyon tespit edildi. Hemen tedavisine başlanan ünlü oyuncuya aynı gün koronavirüs testi de yapıldı. İlk sonuçlarda test negatif çıktı. Tedavisi yoğun bakımda devam eden Sergen'in son durumunu nişanlısı açıkladı.

CORONAVİRÜS TANISI

hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Nihan Ünsal, ünlü oyuncunun durumunun ciddiyetini koruduğunu belirterek " Sağlık durumunda bir değişiklik yok. Koronavirüs testleri hep negatif çıktı ama son olarak  akciğer tomografisi ile koronavirüs tanısı kondu. Bir an önce iyileşmesi için dua ediyoruz" dedi. 

Burak Sergen ve oğlu Cansın Sergen koronavirüse yakalandı

Haberin Devamı

OĞLU DA KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Burak Sergen'in ardından 11 yaşındaki oğlu Cansın'ın da koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun eski eşi Işıl Sergen kötü haberi sosyal medyadan duyurdu: Bu sabah 'gün-aydın' olmak zorunda! Çocuğum için bitkinim çok... Üç gündür ateş topuna döndü hayatımız bir anda... Oğlumla evde iki ayrı ev yaşıyoruz. Dokunamadan... Teselliler tabii ki var çok şükür. Cansın hafif atlatıyor, durumu iyi çok şükür. Ben de semptom yok. Bir de oğlum babasına kavuşursa...

Burak Sergen ve oğlu Cansın Sergen koronavirüse yakalandı

Burak Sergen'in oğlu Cansın Sergen ise paylaşımında, 'Arkadaşlar gerçekten destekleriniz için çok teşekkür ederim. Hem benim hem de babam için herkes geçmiş olsun dilekleri yazıyor... Herkese çok teşekkür ederim. Ben çok iyiyim babam yoğun bakımda sabah konuştum sesi çok iyi geliyordu. Maksimum bir haftaya hastaneden çıkar.' ifadelerine yer verdi.

Burak Sergen ve oğlu Cansın Sergen koronavirüse yakalandı

ACİL ŞİFALAR DİLERİZ
MedYapım'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada , 'Kıymetli oyuncumuz Burak Sergen'in covid sebebiyle 3 gündür hastanede yoğun bakım tedavisi devam etmektedir. Kendisine MedYapım ailesi olarak acil şifalar dileriz...' denildi.

Haberin Devamı

Burak Sergen ve oğlu Cansın Sergen koronavirüse yakalandı

BURAK SERGEN KİMDİR?
9 Şubat 1961 tarihinde Ankara'da doğan Burak Sergen, sanatçı Semih Sergen'in oğlu ve Toprak Sergen'in ağabeyidir. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı. Staj sonrası Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Halen Devlet Tiyatroları'ndaki görevine devam etmektedir.

Konya Selçuk Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Ankara Devlet Konservatuvarı'nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. Sergen; 'Kara Sevda', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi yapımlarda boy gösterdikten sonra Kanal D'nin fenoman dizisi 'Sadakatsiz' ile izleyici karşısına çıkıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!