Bu 'Bir Sevda İşi'

Güncelleme Tarihi:

Bu Bir Sevda İşi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 16:26

TRT’nin TV Filmleri kapsamında yer alan “Bir Sevda İşi”, 15 Aralık'ta seyirciyle buluşuyor. Yönetmenliğini Özkan Çelik’in yaptığı film, 20.00’de TRT1 ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Kendi halinde, hali vakti yerinde bir adam olan Yasin Bedir’in köylülerin oldubittiye getirmesiyle yeni kurulan beldeye, başkan adayı olması ile gelişen olayları ve seçim sürecinde yaşadıklarını anlatan ‘Bir Sevda İşi’nin konusu özetle şöyle: İlk başta gönülsüz olan Yasin Bedir, adaylık süreci ilerledikçe hırsa kapılır ve başkan olma meselesini “bir sevda işi” diye adlandırır. Karşındaki aday Musa Çay da en az onun kadar hırslıdır. Yasin ve Musa seçilebilmek için kesenin ağzını açar. Özellikle Yasin seçmenlerden oy toplayabilmek için varını yoğunu tüketir hatta bankadan yüklü miktarda kredi çeker. 

Bu Bir Sevda İşi

Haberin Devamı

Seçim günü yaklaştıkça her iki aday da son kozlarını oynar. Yasin artık seçileceğine emindir. Bu özgüvenle seçim gününü bekler. Başyardımcısı Mülayim’e göre başkanlık ceptedir.

Seçimi kim kazanacak? Yasin umduğunu bulabilecek mi, yoksa Musa büyük bir sürpriz mi yapacak? Ailece izlenecek keyifli komedi “Bir Sevda İşi’nin senaryosu İsmail Doruk’a ait. Uğur Çavuşoğlu, Selim Erdoğan, Feyza Çipa gibi oyuncuları kadrosunda barındıran filmin kadrosunda yer alan diğer isimlerse: Cem Zeynel Kılıç ve Muhammed Cangören.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!