Boşanacakları iddia edilen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Hürriyet'e konuştu

Güncelleme Tarihi:

Boşanacakları iddia edilen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Hürriyete konuştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2021 09:26

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, “boşandılar” haberlerini yalanlayarak, “İşimizde gücümüzdeyiz, bu tür haberlere itibar etmeyen” dedi. Çift, Instagram’dan da aile fotoğraflarını paylaşarak, iddialara son noktayı koydu.

Haberin Devamı

BURAK Özçivit ile Fahriye Evcen Özçivit’in boşandığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ancak çift dedikoduları yalanlayarak, Hürriyet’e açıklama yaptı.

Burak Özçivit, “Biz çok mutluyuz. Fahriye de ben de işimizde gücümüzdeyiz. Bizimle ilgili çıkan boşanma haberleri tamamıyla yalan. Bu tür haberlere itibar etmeyin” dedi. Evcen de “Sevenlerimiz merak etmesin” diyerek, dedikoduları yalanladı.

2017 yılında nikâh masasına oturan çiftin evliliklerinde dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Oğulları Karan ile mutlu bir evlilik sürdüren ikilinin önceki gün sosyal medyada boşandığı haberleri yayıldı. Fahriye Evcen’in ekranlara dönmesi nedeniyle evliliklerinde kriz yaşadıkları yönündeki iddialar, Burak Özçivit’in oğlu Karan’a bakmak için “Kuruluş: Osman” dizisinden ayrılacağına kadar gitti.

Haberin Devamı

‘KALBİMİN İKİ YARISI’

Haberlerin ardından çift Instagram’dan, oğulları Karan ile kahvaltı yaparken bir fotoğraflarını paylaştı. Burak Özçivit karenin altına, “Kalbimin iki yarısıyla sabah keyfi. Herkese günaydın” notunu düşerken, Fahriye Evcen aynı kareyi, “Kalbimin iki yarısıyla güne başlarken, sizi seviyorum” sözleriyle paylaştı. 

Boşanacakları iddia edilen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Hürriyete konuştu

 

BAKMADAN GEÇME!