Boks merakı hayranları bitirdi!

Güncelleme Tarihi:

Boks merakı hayranları bitirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2016 15:59

Yeni kuşak erkek oyuncular, boksa merak sardı. Barış Arduç, Kerem Bürsin, Çağatay Ulusoy gibi genç yıldızlar, oyunculukları kadar kaslı vücutlarıyla da çok konuşuluyor. Konsey bu hafta yükselen boks trendini konuştu.

Haberin Devamı

Cengiz Semercioğlu
Yeni kuşak erkek oyuncular kafayı boksa taktı. Oyunculuklarını geliştirmek kadar iyi görünmenin de önemini bildikleri için vücut çalışıyorlar. Tabii olan da özellikle genç kadın hayranlara oldu. Çağatay Ulusoy, Barış Arduç ve Kerem Bürsin’in üstsüz fotoğrafları hayranlarını bitirdi. Genç kuşak oyuncular abilerine göre daha akıllılar...

Boks merakı hayranları bitirdi


Ömür Gedik
Hollywood’da onlarca boks temalı film olduğunu düşünürsek, bizde de bu tip filmlerin çekilme ihtimali var. Ki zaten Murat Şeker, boks temalı “Deliormanlı” filmiyle bunun ilk sinyalini verdi. Bizim oyuncular bir taşla üç kuş vuruyor. Hem olası bir role hazırlanıyorlar hem güzel vücutlarını gösteriyorlar hem de fit kalıyorlar.

Boks merakı hayranları bitirdi


Melike Karakartal
Erkek bedeninin en az kadın bedeni kadar bir “arzu nesnesi” olarak ön plana çıkarıldığı, reklam malzemesi yapıldığı, sürdürdükleri işlerini destekleyen bir promosyon öğesi haline geldiği bir çağda yaşıyoruz, bu tüm dünyada böyle. Bizimkiler de bu furyaya ayak uyduruyorlar.

Haberin Devamı

Boks merakı hayranları bitirdi

Onur Baştürk
Genç erkek oyuncuların fiziklerine özen göstermesi güzel bir şey.
Ama neden hepsi aynı anda boksa sardı, anlamak mümkün değil. Ayrıca sadece fiziğe özen yetmez, iç dünyanı da geliştirmen gerek.
Bokstan kafayı kaldırıp umarım ruhlarını derinleştirmek adına bir şey yapıyorlardır...

 

'CAM SİLİCİ' VAKASI !

Ayşe Özyılmazel, Deniz Akkaya-Murat Varol ilişkisiyle ilgili bir yazı yazdı, gürültü koptu. Özyılmazel’e “cam silici” diyen Akkaya mı haklı, yoksa “Kararlı ve tutarlı olmak şart! Bir öyle bir böyle davranırsan kimse sana güvenmez, inanmaz” diyen Özyılmazel mi? 

Boks merakı hayranları bitirdi


Haberin Devamı

Ömür GEDİK
Yazdığımız yazılara tepki almak kadar normal bir şey yok. Yazılanlar birilerini mutlu ettiğinde teşekkür alıyoruz. Rahatsız ettiğinde ise tepki.
Eskiden bu tepkiler mail yoluyla gelirdi. Artık herkesin sosyal medyasında kendi özel gazetesi olduğundan durum değişti. Ayşe Özyılmazel ve Deniz Akkaya polemiğine kim haklı kim haksızdan çok, etki tepki olarak bakıyorum. Şaşırmadım.


Melike KARAKARTAL
Ayşe Özyılmazel’in yazısında bu kadar küplere binecek bir yön göremedim. Deniz Akkaya’nın yazdıkları biraz ağır kaçmış. Özyılmazel, kamuoyunun da detaylarını az biraz bildiği bir ilişkiyle ilgili fikrini yazmış.
Akkaya sanki biriktirmiş biriktirmiş, bu konu üzerinden genel olarak Ayşe’ye nefret kusmuş. İnsanlar arasında bu kadar kötü enerjinin dolaşmasına gerek yok.

Haberin Devamı

Boks merakı hayranları bitirdi


Onur BAŞTÜRK
Böyle bir polemik mi var, ben kaçırmışım doğrusu. Ayşe galiba Deniz’in Murat Varol’la ilişkisi üzerine kalem oynatmıştı.
Olabilir, istediğini yazar. Deniz de bu konularda hassastır, hemen köpürür, kızar, söylenir. Oysa yıllarca bu işin içinde biri olarak alışmış olması gerekirdi.
Belki onun da bu şekilde konuşulmak hoşuna gidiyor, bilemiyorum.

Boks merakı hayranları bitirdi

 

Cengiz SEMERCİOĞLU
Ayşe, Ali Taran’la ilişkisi üzerine yazdığım için yıllarca konuşmadı benimle. Şimdi kendisi Deniz Akkaya’nın ilişkisi üzerine yazıyor. Hoş, yazdığında hiçbir şey yok ama Deniz’in de alınganlığı tutmuş işte. Deniz’in Ayşe için söylediği ‘cam silici’ ne demek onu anlamadım bir tek... Bilen varsa aydınlatın beni...

 

Haberin Devamı

FOTOĞRAF ALTI FIRTINALARI!

Gülben Ergen’in eşi Erhan Çelik’e Instagram’da Esra Nur Türker isimli takipçisi üç kalp gönderdi. Ergen de genç kadına üç kalp gönderince, sosyal medya karıştı. Bu olaydan yola çıkarak Konsey “Fotoğraf altı yorumculuğu” müessesesini masaya yatırdı. 

Boks merakı hayranları bitirdi


Onur Baştürk
Bizim ünlüler herhalde yabancı ünlülere yapılan yorumları okusa düşüp bayılırlardı. N’olmuş yani kocasına kalp gönderildiyse? Direkt mesaj yollasa, hatta kocası oradan yazışsa haberi bile olmayabilirdi Gülben Ergen’in. Bence bizim ünlüler olumsuz ya da flörtöz yorumları fazla kafaya takıyor...


Ömür Gedik

Ünlülerin fotoğraf altları reklam yerleri gibi. Kendini göstermek isteyen buyuruyor geliyor. Gülben’in kocasına kalp atan Esra Nur Türker’in niyetini bilemem ama bu olay sayesinde konuşulduğu ortada. Hadsiz hayranlar her zaman olacaktır. Burada olması gereken yorumlarını silip, bloklamak.

Haberin Devamı

Boks merakı hayranları bitirdi


Cengiz Semercioğlu
 
Takılmayacaksın... Hele ünlüysen sosyal medyada çelik gibi sinirlerin olacak. Yoksa hiç girme zaten...
Sırf seni gıcık etmek için yorum yazan da çıkar, eşine/sevgiline kalp gönderen de... Hakaret, küfür olmadığı sürece sosyal medyada sınırsız özgürlükten yanayım.
Boks merakı hayranları bitirdi


Melike Karakartal
Fotoğraf altları bir tür kendini gösterme alanı. Ben de yorumlara çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum. Genellikle fotoğraf altına yorum yazarak tepki bekleyenler ve troller, kaale alınmaktan besleniyor.
Beslemeyeceksin...

 

'SÖĞÜŞLEME' OPERASYONU

İki yıl önce “Almanya Süper Starını Arıyor” adlı şarkı yarışmasında adını duyuran Anita Latifi’nin, Hakan Çalhanoğlu’na şantaj yaparak 250 bin euro istediği ortaya çıktı. Düsseldorf Savcılığı’nın başlattığı soruşturma sonucu Anita’nın ne hamile kaldığı ne de çocuk düşürdüğü anlaşıldı. Bu olaydan yola çıkarak soruyoruz: Futbolcular “yolunacak kaz” olarak mı görülüyor? 

Boks merakı hayranları bitirdi

 

Melike KARAKARTAL

Futbolcular hızlı yaşantıları ile bu tip ucuz numaraların kolaylıkla öznesi haline gelebiliyorlar. Onlara bolluk sağlayan mesleklerini ve yıllarca çalışıp önemli yerlere taşıdıkları kariyerlerini bir anda yerle bir edecek durumların içine düşürülebiliyorlar kendilerini kolayca. Bu tip olaylar diğerlerinin de kulağına küpe olmalı.

Ömür GEDİK

 Buna futbolcular değil de erkekler diyelim. Özellikle de paralı ve ünlü erkekler... Bu tip adamlara musallat olan, önce kendini masum gösterip sonra yanlarına yaklaşan, sonrasında bu tanışıklığı bir şekilde kendi çıkarlarına uygun hale getirmeye başlayan bir sürü avcı kadın var. Erkeklere tavsiyem bunların profillerine dikkat etmeleri, oyunlarına gelmemeleri.

Boks merakı hayranları bitirdi

 

Onur BAŞTÜRK

 Futbolcular anormal para kazanıyorlar. Dolayısıyla “yolunacak kaz”dılar cilalı taş devrinden beri. Hakan Bey’in de başına bu gelmiş anlaşılan. Kendisi hazırlıksız yakalanmış...

 

Cengiz SEMERCİOĞLU

Futbolcular genç, atletik ve en önemlisi milyon euro’larla oynuyorlar. Pek çoğu yakışıklı olmamasına rağmen bana bir tane futbolcu göstersenize sevgilisi çirkin olsun. Bu kadar çok parayla oynadıkları için sadece bazı kadınların değil, Latin Amerika’da zaman zaman mafyanın da hedefi oluyorlar. Hakan Çalhanoğlu’na geçmiş olsun.

 

'CEHENNEMDE YANSINLAR!'

Nur Yerlitaş, Oya Aydoğan’ın cenazesinden kısa süre sonra katıldığı bir gecede görüntülendi, sosyal medyada eleştiri oklarının hedefine oturdu. Yerlitaş, kendisini eleştirenlere ateş püskürdü, “O kötü kalpli insanlar cehennemde yansınlar” dedi. Peki yorumlar haklı mı, haksız mı?

Boks merakı hayranları bitirdi

 

Cengiz Semercioğlu
Hayat devam ediyor, Nur da eğlenecek, yemeğe gidip partiye katılacak. Sevdiği birini kaybetmenin acısını da hep hissedecek...
Bülent Ersoy da gitti. Ama diğer taraftan da camide Kuran okuttu.
İkisi de olacak, doğrusu da bu...

Ömür Gedik
Nur Yerlitaş’la Gecce.com’un gecesinde aynı masadaydık. Öyle çok şen şakrak da görünmüyordu. kırk gün yas tutacak diye bir şey mi var?
Bunu bir saygısızlık olarak görmüyorum.

Onur Baştürk
Onur Baştürk: Haksız... Kimin nasıl yas tuttuğunu ya da nasıl acı çektiğini bilemezsin. Mecburen katılmıştır o ödül törenine. Ayrıca evde oturarak yas tutmak zorunda değil. N’olur artık insanlara bu tarz ders verilmekten vazgeçilsin.

Melike Karakartal
Melike Karakartal: Bazen insanlar çok acımasız konuşuyor. Ne biliyorlar acı çekmediğini? Sırf laf söylemek için konuşmamak lazım, bilhassa böyle konularda.

 

İNENLER-ÇIKANLAR

Herkese örnek oldu 

 Kaya Çilingiroğlu ( ÇIKTI)

Boks merakı hayranları bitirdi

Kaya Çilingiroğlu, geçen hafta çıktığı eğlencede alkolü fazla kaçırınca aracını valeye teslim etti. Aracın içinde uyuyakalan Çilingiroğlu’nu direksiyonu emanet ettiği vale, habercileri görünce uyandırdı.

Onur Baştürk
İçkiliyken vale kullanmış, doğru/normal olanı yapmış. Böyle şeylere alışmadığımız için “vay be” oluyoruz ya, asıl o tuhaf.

Cengiz Semercioğlu
Tek kelimeyle bravo... O halde direksiyon başına geçmektense valeye vermiş arabasını. Örnek oldu... Oysa eskiden Ferrari’yle Feraye’yi karıştırıyordu bu haldeyken. Gelişme var...

Melike Karakartal
Tebrik ediyorum. “Bir kadeh alkolmetrede çıkmaz, iç yaa”cılara gelsin bu. En güzelini yapmış.

Ömür Gedik
Trafik polisleri ve cezalar sağ olsun. Artık alkollü araç kullanmak öyle çok da kolay değil. Hele ünlüysen hemen afişe olabiliyorsun. Kaya’nınki olması gereken bir davranış. Ve de örnek olması adına alkışlanması gereken.

 

Bir yaz değil her yaz...

Erol Evgin (ÇIKTI)

Boks merakı hayranları bitirdi

Erol Evgin, “Altın Düetler” adlı albümünü çıkardı. Evgin albümde sevilen şarkılarını Türk pop müziğinin kadın solistleriyle birlikte yeniden yorumladı.

Cengiz Semercioğlu
Bu kadar isme albüm yapılıp Erol Evgin şarkılarına yapılmaması olmazdı zaten.
Bu albümü önümüzdeki günlerde çok konuşacağız...

Melike Karakartal
O hepimizin çocukluk aşkı. Hanidir aklımızdan geçiriyorduk, keşke böyle bir proje olsa diye...

Ömür Gedik
İyi proje her zaman iş yapıyor. Erol Evgin zaten çok sevdiğim bir sanatçı. Tebrikler.

Onur Baştürk
Güzel laf etmiş, “Bir yaz değil, her yaz dinlenecek albüm/şarkı yapılmalı” diye...
Sırf bu yüzden bile çıkan olmayı hak ediyor.

 

Aldatırsa servetinin yarısı benim!

Ebru Şancı (İNDİ)

Boks merakı hayranları bitirdi

Hamile olan Ebru Şancı, eşi Alparslan Öztürk’e gözdağı verdi: “Aldatırsa servetinin yarısı benim!”

Melike Karakartal
Aldatma meseleleri kabullenilecek işler değil ama bunu bu şekilde dile getirmek insanın aklına farklı konular getiriyor.

Cengiz Semercioğlu
“Beni aldatırsa servetinin yarısı benim” demesi Ebru Şancı’nın evliliğe nasıl baktığını gösteriyor aslında... Çocuğum babasız büyüyecek kaygısından önce paranın peşine düşüyor.

Ömür Gedik
Bence az bile demiş, kocası aldatırsa servetinin hepsini alsın.

Onur Baştürk
Bence iyi demiş, inen olmasına hiç katılmıyorum.

 

Ferzan, Türk işi magazin yapmış...

Ferzan Özpetek, “İstanbul Kırmızısı”nda rol verdiği Tuba Büyüküstün için “Tuba Büyüküstün’ün ünlü olduğunu biliyordum ama star olduğundan haberim yoktu” dedi.

Boks merakı hayranları bitirdi

Cengiz Semercioğlu:
Ferzan Özpetek’in Tuba Büyüküstün’ün star olduğunu bilmemesi olacak iş değil. Daha önceki filmlerini, dizilerini izleyip hakkında araştırma yapmadan mı “gel benim filmimde oyna” diyor. Bence Ferzan ilk Türk filminin basın toplantısında Türk işi magazin yapmış...

Onur Baştürk:
Tuba Büyüküstün’ün star olup olmadığını bilip bilmemesi ayıp değil. Ayrıca normal. Adam burada yaşamıyor.

Melike Karakartal: 
Sadece Türkiye’de değil, başka ülkelerde de yıldız olan kaç kişi var Türkiye’de? Ben bilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ömür Gedik:
Bence samimi bir açıklama. Sonrasında övgü dolu sözlerle bahsetmiş zaten. Ferzan’ı bundan dolayı indirmeyelim.

 

Rezalet eşiği her hafta yükseliyor!

Her hafta bir cinsel taciz olayı duyuyoruz ve hepsinde rezalet eşiği yükseliyor. Ne oldu da bu hale geldik? Zaten böyle miydik, cüret mi arttı?

Boks merakı hayranları bitirdi

Ömür Gedik: Erkeklerin kurduğu whatsApp gruplarında birbirlerine sadece bel altı muhabbetler ve çıplak kadın fotoğrafları gönderdiği bir ülkede neyi konuşuyoruz ki!

Cengiz Semercioğlu: Yaşanan cinsel tacizlerin saklı kalmaması, ortaya çıkması, kamuoyunda günlerce konuşulup tartışılması bu çirkin olayların tek ‘iyi’ yanı...
Çünkü gizli kalması tacizcileri daha da cesaretlendirir.
Böyle ortaya çıkması ise tacize yeltenecek sapıkları iki kere düşünmeye iter.

Melike Karakartal: Taciz eskiden de vardı ama şimdikilerin cüreti daha fazla gibi geliyor bana.
Bu adamlar, tacizden sonra hayatlarının aynı olamayacağını, bir karabasan içinde yaşayacaklarını bilmeliler.
Onlara karabasan yaşatacak büyüklükte cezalar gerekir.

Onur Baştürk: Sosyal medya sayesinde böyle oldu. Yoksa cinsel taciz de tecavüz de hep vardı.
Değişen bir şey yok. Sadece eskisine göre daha hızlı yayılıyor, duyuluyor her şey.

 

EMOJİ KONSEYİ

Cengiz bunu sevdi

Boks merakı hayranları bitirdi

Murat Boz’la Aslı Enver’in televizyonlardan, sosyal medyadan birbirlerine tekrar tekrar ilanıaşk etmelerini... Sevgilerini gizlemeden saklamadan açıkça konuşmalarını...

Melike bunu beğendi

Boks merakı hayranları bitirdi

Yasemin Yalçın, kızı Eylül’ü evlendirmiş. Yalçın, düğünde harika görünüyordu, her ne yapıyorsa sırrını bize de söylesin!

Ömür buna şaşırdı

Boks merakı hayranları bitirdi



Sanat dünyası Merkür’e teslim. 28 Nisan-22 Mayıs arası albüm ve dizi sözleşmelerinin çoğu askıdaydı. Merkür geriye gitmiş çünkü. Geçtiğimiz haftaya kadar işler durmuştu, yeni açıldı. Sektör iş yapamaz hale geldi. Sonraki gerileme 30 Ağustos-22 Eylül arasında olacakmış. O zamana kadar ne yapacaksak yapalım...

Onur bunu beğendi

Boks merakı hayranları bitirdi

Rock’çı Emre Aydın’ın hayalindeki projesini yapıp korku filmi çekmesini...

 

HAFTANIN INSTAGRAM'INI ÖMÜR SEÇTİ

Metin-Ali-Feyyaz

Boks merakı hayranları bitirdi


Her Beşiktaşlı’nın rüya üçlüsüdür Metin Ali Feyyaz. Şu sıralar ‘ Satılacak Adam mıydım?’ klibiyle İsmail Özkan, üçünü tek kareye sığdırmış. Kıskandım doğrusu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!