Bir adam iki aile

Güncelleme Tarihi:

Bir adam iki aile
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2016 12:54

Kanal D, yeni yayın dönemini başrollerini Bülent İnal, Ayça Bingöl ve Ceyda Düvenci’nin paylaştığı “Babam ve Ailesi” adlı iddialı diziyle karşılıyor. Yarın akşam başlayacak dizi, eşi, çocukları, eski sevgilisi ve varlıklarını yıllar sonra öğrendiği ikizleri arasında kalan bir işadamının hikayesini ekrana taşıyacak. İşte entrika, gerilim ve hüznün harmanlandığı o dizinin ana karakterleri...

Haberin Devamı

KEMAL İPEKÇİ (BÜLENT İNAL) 

İki hayat arasında

Bir adam iki aile

45 yaşında bir işadamı. Evli ve iki çocuk babası. Ancak kimselerin bilmediği bir aileye daha sahip. Yıllar önce sevdiği kadın Nilgün ile ailesinin entrikasıyla ayrılmıştır. Daha sonra Nilgün’den ikiz çocukları olduğunu öğrenmiş, ikili bir hayat yaşamak zorunda kalmıştır. Sırrı ortaya çıkınca hayatı değişir.

 

SUZAN İPEKÇİ (CEYDA DÜVENCİ)

İntikam peşinde bir eş

Bir adam iki aile

Haberin Devamı

Kemal’in yasal eşi, Mert ve Çiçek’in annesi. Güzel, bakımlı, iyi eğitimli bir kadın. Hayatındaki her şeyi kontrol altında tutar, bununla da gurur duyar. Bu yüzden de Kemal’in Adana’daki ikinci ailesini öğrenmek Suzan için tam bir yıkım olur. Ona göre bu yıkımın sorumluları; Nilgün ve ikizleridir.

 

NİLGÜN KAYALAR (AYÇA BİNGÖL

Onurlu bir anne

Bir adam iki aile

Kemal’in gençlik aşkı, Kadir ve Hasret’in annesi... Çocuklarının babasının Kemal İpekçi olduğunu çocukları dışında herkesten gizleyerek yaşamış onurlu, gururlu, fedakar bir anne... Bu sırrın ortaya çıkmasıyla bütün hayatı değişecektir.

 

KADİR KAYALAR (CANER ŞAHİN)

Öfkesi dinmeyen genç

Bir adam iki aile

Kemal ve Nilgün’ün oğlu... Çocukluğu baba yoksunluğu ile geçer. Öyle bir yoksunluktur ki bu, Kadir’i bitmeyen bir öfkeyle doldurur. Onun babasına Mert İpekçi sahip çıkmış, onun hayatını Mert İpekçi yaşamıştır. Kadir, Mert’in ondan çaldığına inandığı her şeyi geri almaya kararlıdır.

 

Haberin Devamı

MERT İPEKÇİ (SERCAN BADUR) 

Tatlı hayat sona eriyor

Bir adam iki aile

Kemal ve Suzan’ın oğlu. Rahat ve mutlu bir hayat süren, yakışıklı bir genç... Ece ile evlenmenin hayallerini kurarken dünyası başına yıkılır. Kendisinden sakladığı gerçek yüzünden Kemal’e, babasını elinden aldığı için de Kadir’e büyük bir öfke duyar.

 

HASRET KAYALAR (SERA KUTLUBEY)

Karmaşanın ortasındaki sağduyu

Bir adam iki aile

Kemal ve Nilgün’ün kızı, Kadir’in ikizi... Merhametli, sağduyulu bir evlat, aynı zamanda da müzik öğretmeni genç bir kızdır. Tıpkı annesi gibi onun da içinde güçlü, dirençli ve mücadeleci bir yan vardır. İki ailede herkes birbiriyle çatışırken, işleri kalbiyle çözmeye çalışan tek kişi Hasret’tir.

 

Haberin Devamı

ÇİÇEK İPEKÇİ (DOĞA ZEYNEP DOĞUŞLU)

Kilosu yüzünden küskün

Bir adam iki aile

Kemal ve Suzan’ın kızı... 16 yaşındaki Çiçek, ailenin büyük trajedisi patlak vermeden önce de sıkıntılı bir dönem geçirmektedir. Arkadaşları zalim şakalarla, annesi Suzan da bitmeyen uyarılarıyla Çiçek’e sürekli kilolarını hatırlatır. Akıllıbir kızdır ama aynı zamanda çok yalnızdır.

 

FADIL (ERDEM AKAKÇE)

Gözü yükseklerde

Bir adam iki aile

Nilgün’ün abisi... Hasret ve Kadir’in dayısı. Elindeki ile yetinmeyi bilmeyen, her zaman hak ettiğinden daha fazlasını talep eden ama bunun için emek harcamak istemeyen biri. “Sözüne güvenilmez” ama istediği zaman tatlı dilli ve sevimli de olabilen kendine özgü bir adam.

 

Haberin Devamı

ECE (EVA DEDOVA)

Sorunlu ailenin olgun kızı

Bir adam iki aile

Mert’in sevgilisi... Zengin ama sorunlu bir aileden gelen, genç yaşına rağmen olgun bir kız. Kendi markasının ürünlerini tasarlayıp sattığı bir butiği var. Mert’e duyduğu sevgi sahici olsa da, onun giderek daha ilgisiz, daha sinirli hale gelen yeni kişiliğine uyum sağlamakta zorlanacaktır.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!