Billur Yazgan kimdir? Billur Yazgan kaç yaşında ve babası kim?

Güncelleme Tarihi:

Billur Yazgan kimdir Billur Yazgan kaç yaşında ve babası kim
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2018 11:21

Acemi Cadı ve Papatyam adlı dizilerde oynadığı roller sonrası adından söz ettiren Billur Yazgan, son zamanlarda kim olduğu en çok merak edilen isimlerden oldu. Uzun bir süredir ekranlarda görülmeyen Billur Yazgan'ın kim olduğunu merak eden vatandaşlar internette araştırma yapıyor. Peki Billur Yazgan kimdir? Billur Yazgan kaç yaşında?

Haberin Devamı

Billur Yazgan son günlerde en çok merak edilen isimlerden oldu. Billur Yazgan'ın özel hayatını ve kim olduğunu merak vatandaşlar, Billur Yazgan hakkında internette araştırma yapıyor. Peki, Billur Yazgan kimdir? Billur Yazgan kaç yaşında ve aslen nereli?

BİLLUR YAZGAN KİMDİR?

1 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Billur Yazgan, İstanbul Üniversitesi'nde Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde eğitim almış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olmuştur.

2006 yılında yayınlanan 'Acemi Cadı' adlı dizide canlandırdığı karakter sonrası tanınan Billur Yazgan, Star TV’de yayınlanan ‘Papatyam’ dizisinde aktivist ve deli dolu Özge karakterini canlandırdı. Dizide Metin Akpınar ve Nilgün Kasapbaşoğlu gibi ünlü isimlerle birlikte rol almıştır.

Billur Yazgan, evlendikten sonra televizyon dünyası ile arasına mesafe koymuş ve uzun süredir hiçbir projede yer almamaktadır. 

Haberin Devamı

FİLM VE DİZİLERİ

2009 - Papatyam - Özge

2008 - Memur Muzaffer - Aysun Mutlu

2007 - Aşk Eski Bir Yalan - Zeyno

2006 - Acemi Cadı - Tuğçe

2005 - Şöhret

2004 - Yabancı Damat

BAKMADAN GEÇME!