Bilal Sonses kaç yaşında, kimdir? Bilal Sonses ile ilgili merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

Bilal Sonses kaç yaşında, kimdir Bilal Sonses ile ilgili merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2021 11:33

Bilal Sonses çıkardığı şarkılar ile adından söz ettiren isimler arasında bulunuyor. Tuğçe Kandemir ile düet yaptığı ve 140 milyon izlenmeye ulaşan“İçimdeki Sen” şarkısını kendisi yazmıştır. Bilal Sonses ile Yıldız Tilbe’nin düeti ’Hasbelkader’ yayınlandığı dönemde en çok dinlenen yerli single’lar arasında yer almıştır.

Haberin Devamı

Bilal Sonses merak edilen isimler arasında yer alıyor. Bilal Sonses’in kaç yaşında olduğu merak ediliyor. İşte yaptığı düetler ile adından sıkça söz ettiren 1989 doğumlu olan Bilal Sonses hakkında merak edilenler

BİLAL SONSES KİMDİR?

28 Ekim 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Bilal Sonses, eğitimini Fatih'te tamamladı. Lisede Mehmet İhsan Mermerci Anadolu Turizm Otelcilik Lisesinde eğitim gördü. Bilal Sonses Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde 2 yıl eğitim aldı. Lisans eğitimini ise Düzce Üniversitesi'nde sürdürmeye devam ediyor.

Bilal Sonses’in Yıldız Tilbe ile yaptığı Hasbelkader isimli düet Youtube’da 104 milyon izlenmeye ulaşmıştır.

Tuğçe Kandemir ile düet yaptığı ve 140 milyon izlenmeye ulaşan“İçimdeki Sen” şarkısını kendisi yazmıştır. Kız arkadaşı tarafından aldatıldığını söyleyen Sonses, “Bunu öğrenince aldım karşıma konuştum. ‘Doğru mu?’ dedim. Hiç inkar etmedi. Ama ‘Aldatmadım’ deseydi inanacaktım. Sonra ortaya bu şarkı çıktı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!