Beyza'ya çok aşığım

Güncelleme Tarihi:

Beyzaya çok aşığım
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2015 15:40

Yeni dizisi, sinema filmi ve tiyatro oyunuyla bu ay sıkça karşımıza çıkacak olan Engin Hepileri, bu tempoda bir de düğün telaşı yaşıyor. Yaz başında Beyza Şekerci ile nikah masasına oturmayı planlayan başarılı oyuncu, hayatındaki süratli değişimi InStyle’a verdiği röportajda anlattı.

Haberin Devamı

* Yoğun bir tempon var, ne ara ve nasıl dinleniyorsun?

- Huzurdur dinlenmek, insan huzurlu olduğu yerde dinlenir. En sevdiği koltukta, sessizlikte ya da sevdiğinin koynunda... Yeni oyunlar okumak, sevdiğinle yeni yerler keşfetmek, hiç görmediğiniz sokaklarda hiç tanımadığınız yüzlerle karşılaşmak, yani gezip görmek dinlenmem için yeterlidir.

* Adrenalinle aran nasıl?

- Çok çılgın olduğumu söyleyemem. Hayatı daha oturaklı, dingin, ayakları yere basan bir şekilde karşılamak isterim. Ancak heyecan ve adrenalin artık ihtiyacım. Sahneye çıkmak, yeni oyunlarla, yeni filmlerle seyircinin karşısında olmak yeterince çılgın bir şey bence.

BİR OYUNCUNUN TEMEL ARZUSU BEĞENİLMEKTİR

* Hem kendi adına, hem de karşı cins adına güzelliği nasıl tanımlarsın?


- Güzellik bence insanın içinde, önce gözlerine, oradan yüzüne ve sonra da davranış biçimine yansır. İlk görüşte güzel adam, güzel kadın dediğiniz insanlar beş dakika sohbet ettikten sonra tüm güzelliklerini kaybedebilirler ya da ilk bakışta beğenmediğiniz yüz, beden size hayatın tüm güzelliklerini gösterebilir. Ancak belirtmek isterim ki benim mesleğimde kendinize iyi bakmanız, dış güzelliğinize de dikkat etmeniz gerekir, çünkü en nihayetinde bir oyuncunun temel arzusu beğenilmektir.

* Kadınlarda giyimde çekici ve itici bulduğun detaylar neler?


- Üstündekini kendine yakıştıran ve bundan emin olan kadın bence iyi giyinmiştir. Şık bir aksesuvar, sade ama kendini gösteren bir makyaj, kendine en uygun olduğunu düşündüğü elbise çekicidir. Benim sevgilim bütün bunları çok iyi becerir. İticilik konusuna gelince, itici bir kıyafet yoktur bence, olsa olsa onu tercih edip taşıyamayandır itici olan.

* Bir kadında ilk olarak ne ilgini çeker?

- Pozitif enerji, zeka ve kendinden eminlik ilk etapta ilgimi çekenlerin başında gelir.

* Aşık olduğunu nasıl anlarsın?

- Her sabah kalktığımda onu düşünüyor, gece uyumadan en son aklımda o kalıyorsa, yani yaşadığım her anda benimle olmasını istediğim biri varsa aşığımdır. Keza şu sıralar böyle yaşıyorum.

* Peki nasıl bir aşıksın?

- Dolu dolu yaşamak isterim. Saygı sınırını aşmadan kıskançlığımı da yaparım, her anımda yanımda olması için hayatımı da düzenlerim. Bencil olmamaya, aşkımı paylaşmaya, paylaşarak arttırmaya çalışırım. Bu konuda mütevazı davranamayacağım, aşkı yaşadığım her an romantik bir adamımdır. Özel anları yaşamayı ve yaşatmayı severim.

* Şu anda devam eden çok güzel bir ilişkin var. Bu konuda ne söylemek istersin?

- Çok aşığım. Her yerde söylüyorum, her yerde haykırıyorum Beyza Şekerci’ye çok aşığım.

* Kişisel gündeminin ilk sırasında ne var?

- Duygusal açıdan yaz başı yapmayı planladığımız düğünümüz var. İşlerde ise halen çalışmakta olduğum “Kara Ekmek” dizisi, 2015-2016 sezonu için yapmayı planladığım oyun ve sinema filmi “Bana Adını Sor”...

* Projelerine dair biraz detay verebilir misin?


- 13 Mart’ta vizyona girecek “Bana Adını Sor”da, yetiştirme yurdunda birlikte büyüyen Yasemin ve Hakan’ın hikayesini izleyeceğiz. Son derece dokunaklı ve etkili bir film oldu. “Hayır” diyemeyeceğim bir roldü. Oyunculuk olarak “Vay be!” dedirtebilecek, performansı da beni zorlayan ve heyecanlandıran bir proje olduğu için gururluyum. Bir diğer projem her pazartesi Moda Sahnesi’nde kendi kurduğum tiyatroda “Katil Joe” oyunuyla ikinci sezonda da dolu dolu ve keyifle oynuyoruz. Rol aldığım dizi “Kara Ekmek” ise cuma akşamları yayınlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!