Berrak Tüzünataç podyumda rüzgar gibi esti!

Güncelleme Tarihi:

Berrak Tüzünataç podyumda rüzgar gibi esti
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 15:52

Ünlü manken Berrak Tüzünataç, Raisa & Vanessa kardeşlerin defilesinin baş mankeni olarak podyumdaydı. Podyuma çıkan Tüzünataç, adeta rüzgar gibi esti. Peki; Berrak Tüzünataç kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

İkiz kardeşler Raisa & Vanessa, Mercedes Benz Fashion Week Istanbul'da 'Warehouse' adlı koleksiyonlarını modaseverlerin beğenisine sundu. Beykoz Kundura Fabrikası'ndaki defilenin baş mankeni Berrak Tüzünataç oldu. Teklifi anı olsun diye kabul ettiğini söyleyen Tüzünataç'ı, sevgilisi Birkan Sokullu da yalnız bırakmadı.

Defileyi, Bengü, Çağla Şıkel, Ceylan Çapa, Elif Gönlüm ve Işıl Reçber gibi isimler izledi. Kıyafete çok para vermeye karşı olduğunu söyleyen Şıkel, "Özellikle bizim gibi insanlar bir kıyafeti ikinci kez giyemiyoruz. Bu elbiseyi bir daha giysem her yerde konuşuluyor. O yüzden para vermeye gerek yok. Üç kuruşa giyiniyorum" dedi.

Berrak Tüzünataç podyumda rüzgar gibi esti

Haberin Devamı

Berrak Tüzünataç kimdir?

Berrak Tüzünataç, 2 Kasım 1984 yılında Yalova’da dünyaya geldi. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde okumuş, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Daha sonra Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım atan Tüzünataç, Kanal D'de yayınlanan Ödünç Hayat 'ta rol aldı. Elveda Rumeli adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırmakta olan oyuncu dizinin 73. bölümünde, canlandırmış olduğu Vahide karakterinin öldürülmesiyle diziye veda etmiştir. Show TV'de yayınlanan Bu Kalp Seni Unutur Mu adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!