Berk Atan Simge Birben aşkı bitti

Güncelleme Tarihi:

Berk Atan Simge Birben aşkı bitti
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 15:25

Geçtiğimiz hafta final yaparak ekranlara veda eden Güneşin Kızları dizisinde Savaş karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Berk Atan, beş aydır birlikte olduğu sevgilisi Simge Birben'den ayrıldı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Genç oyuncu Berk Atan ile Simge Birben’in aşkı uzun sürmedi. Son olarak Karaköy'de objektiflere yakalanan çift ayrıldı. İddialara göre, Berk Atan’ın final yapan dizisindeki rol arkadaşı Burcu Özberk ile rol gereği yakınlaşması Birben'i çileden çıkardı.

Yaklaşık 5 aydır aşk yaşayan sevgililer tartışmanın sonucunda ayrılık kararı aldı. Çift, daha önce Cihangir'de gazetecilere yakalanmış, ünlü oyuncunun kız arkadaşı "Yeter artık Berk, bizi düşürdüğün şu duruma bak, ben gitmek istiyorum" diyerek sitem etmişti. Burcu Özberk, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden.

Son olarak Karaköy'de objektiflere yakalanan çift ayrıldı. İddialara göre, Berk Atan'ın final yapan dizisindeki rol arkadaşı Burcu Özberk ile rol gereği yakınlaşması Birben'i çileden çıkardı.

Haberin Devamı

Berk Atan Simge Birben aşkı bitti

Berk Atan kimdir?

1991 İzmir doğumludur olan yakışıklı oyuncu 24 yaşındadır. 2012 yılında Best Model Of Turkey yarışması birincisi olmuştur. Berk ATAN 1.89 boyunda 83 kg’dır. Modellik yapan yakışıklı oyuncu ilk defa 2014 yılında Her Şey Yolunda Merkez dizisinde rol almış; ancak dizinin ömrü çok kısa sürmüştür.

Daha önce Her Şey Yolunda Merkez ve Altındağlı dizilerinde rol almıştır.

2011 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılmış ve Gelecek Vaat Eden ödülünü almıştır. Yakışıklı oyuncu 2012 yılında tekrar katıldığı Best Model of Turkey'de bu kez birinci olmuştur.

Dizileri:

Her Şey Yolunda Merkez dizisi

Altındağlı dizisi

Güneşin kızları dizisi

BAKMADAN GEÇME!