Beni çok sevin

Güncelleme Tarihi:

Beni çok sevin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2017 16:12

Tarkan’ın heyecanla beklenen 7 konserlik Açıkhava maratonu, önceki gün başladı. Ünlü şarkıcı, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ni dolduran binlerce hayranıyla şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.

Haberin Devamı

Tarkan fizy Konserleri serisinin ilki önceki gün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşti. Konserin açılışını “Yolla” adlı şarkısıyla yapan şarkıcı, yeni albümü “10”dan ve geçmişten günümüze sevilen şarkılarını söyledi. Binlerce kişinin tek bir ağızdan şarkılara eşlik ettiği gecede Tarkan, “Yeni albümümü sevdiğiniz için çok mutluyum. Üzerinde dört sene gece gündüz çalıştım. Ben şarkı söylemek için yaratılmışım. Beni çok sevin, çünkü ben de sizi çok seviyorum, çok” sözleriyle izleyiciden büyük alkış aldı. Konseri Neslihan Sabancı, Çağla Şıkel, Selçuk Yöntem, Fulya Terim, Buse Terim, Volkan Bahçekapılı, Merve Terim, Demet Şener gibi ünlü isimler de izledi. Tarkan, 2, 4, 5, 8, 9 ve 10 Temmuz’da da Atlantis Yapım ve Project Medya organizasyonuyla sahneye çıkacak.  

Haberin Devamı

Beni çok sevin


Selçuk Yöntem konseri Müge Ulusoy’la izledi. Oyuncu “Tarkan yurt sever, başarılı ve herkes tarafından sevilen biri. Onu ilk defa dinleyeceğim” şeklinde konuştu.

Beni çok sevin

 

Demet Şener, Çağla Şıkel’e “Favori şarkın hangisi?” diye sordu. Şıkel “Beni Çok Sev” deyince Şener de “İnşallah seni çok sevecek birisiyle birlikte olursun” diye yanıt verdi.

Beni çok sevin

Çağla Şıkel konsere arkadaş grubuyla katıldı. Şıkel, “Her sene olduğu gibi Tarkan konserinde en önde yerimi aldım. Seviyoruz onu. Her zaman söylediğim gibi Tarkan’ın enerjisi ve işi çok başka ve farklı” dedi.

Beni çok sevin

 

Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu da konser alanındaydı. Tevetoğlu, konseri sahnenin önünden izlemek yerine, kulisin konser alanına bağlanan bölümünden izledi.

Haberin Devamı

Beni çok sevin

Her yıl olduğu gibi yine Tarkan konserine bilet bulamayanlar Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nun tam karşısında bulunan “Beleş Tepe”de yerini aldı.

Beni çok sevin

Buse Terim -  Volkan Bahçekapılı - Fulya Terim


Beni çok sevin

 

Merve Terim - Ahmet Baran Çetin

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!