'Ben daha 35 yaşına bile girmedim'

Güncelleme Tarihi:

Ben daha 35 yaşına bile girmedim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2019 13:52

Bodrum'da sahne alan ünlü sanatçı Demet Akalın, tüller içerisinde sahneye çıktı. Akalın, doğum gününü kutladığı bir hayranının yaşınız kaç sorusuna ise, “Ben daha 35 yaşına bile girmedim, benim yaşım sürekli 33” diyerek esprili bir şekilde cevap verdi.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçı Demet Akalın, Bodrum’da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Bir kulüpte sahne alan Akalın, eski ve yeni şarkılarını tatilciler için seslendirdi. Yaptığı dans şovlarla da büyük beğeni toplayan ünlü sanatçı, sahnedeki enerjisiyle dikkat çekti.

Saatler öncesinden kuyruk oluştu
Saatler öncesinden mekanı dolduran binlerce kişi izdihama neden oldu. Zaman zaman hayranlarının arasına giren Demet Akalın ise şarkılarını sevenleriyle birlikte söyledi. Akalın, sevenlerinin özçekim isteklerini de geri çevirmedi. Oldukça neşeli olduğu görülen Akalın’ın giydiği tüllü kıyafet ve güneş gözlükleri de dikkatlerden kaçmadı.

Akalın, doğum gününü kutladığı bir hayranının sizin yaşınız kaç sorusuna ise, “Ben daha 35 yaşına bile girmedim, benim yaşım sürekli 33, kırk hiç değilim” diyerek esprili bir şekilde cevap verdi.

Ben daha 35 yaşına bile girmedim


Çağla Çorbası | Mucize Lezzetler



 

BAKMADAN GEÇME!