Ben Affleck'in içler acısı hali

Güncelleme Tarihi:

Ben Affleckin içler acısı hali
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2015 17:07

Hollywood'un en mutlu çiftlerinden biri için boşanma kararı almak hiç de kolay olmamış gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Bir süre önce evliliklerini sonlandıracaklarını açıklayan Ben Affleck ve Jennifer Garner hala yeni hayatlarına alışamadılar. Görünüşe göre üç çocukları için zaman zaman bir araya gelen çift için bu süreç oldukça zor geçiyor. Özellikle de Affleck için.

Ben Affleckin içler acısı hali

42 yaşındaki aktör ve yönetmen Ben Affleck'in bir süre önce sergilediği görüntü de bu durumu doğrular nitelikte. 10 yıllık evliliğini bitirme kararı alan Ben Affleck, geçtiğimiz günlerde Atlanta'da kiraladığı evinin bahçesinde bir elinde sigara bir elinde bira kutusu cep telefonuyla konuşurken görüntülendi.

Ben Affleckin içler acısı hali

Haberin Devamı

Saçı sakalı birbirine karışmış olan Affleck'in yüzündeki mutsuz ifade de gözlerden kaçmadı. Aktörün, sol elinin yüzük parmağında hala alyans taşıması da dikkat çekti.

Ben Affleckin içler acısı hali

Ben Affleck, bu fotoğrafların çekilmesinden birkaç saat önce boşanmak üzere olduğu karısı Jennifer Garner ve üç çocuğuyla birlikte görüntülenmişti. Daha sonra 43 yaşındaki Garner, çocuklarını Affleck ve yeni işe alınan iki dadıyla birlikte bırakıp evden ayrıldı.

Ben Affleckin içler acısı hali

Hollywood'un en mutlu çiftlerinden biri olan Ben Affleck ve Jennifer Garner'ın boşanma haberi herkesi şaşırtmıştı. Ancak bu haberin duyulmasından bir süre sonra Affleck'in bir süre önce çocuklarına bakması için alınan dadı Christine Ouzounian ile yasak ilişki yaşadığı ve bu yüzden Garner'ın evliliği bitirmeye karar verdiği iddiaları ortaya atıldı.

Ben Affleckin içler acısı hali

Haberin Devamı

Önce dadıyı işten çıkaran Garner daha sonra da Affleck'e boşanmak istediğini belirtti.

Her ne kadar Affleck sözcüsü aracılığıyla bunları yalanlasa da söylentilerin ardı arkası kesilmedi. Hatta Ouzounian'ın lüks bir otelde tatil yaptığı masrafları da Affleck'in karşıladığı da ileri sürüldü. Affleck ile Ouzounian'ın bir gece yarısı buluştukları sırada çekildiği iddia edilen fotoğraf da basına yansıdı.

Şimdi Affleck ve Garner'ın üç çocuğuna bakması için iki yeni dadı işe alındı.

Ben Affleckin içler acısı hali


2005 yılında evlenen Garner ve Affleck'in Violet, Seraphina ve Samuel adında üç küçük çocuğu var.

BAKMADAN GEÇME!