AyÅŸe Özyılmazel: Ali Taran hayatımın içine etti

Güncelleme Tarihi:

Ayşe Özyılmazel: Ali Taran hayatımın içine etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2015 16:19

Ayşe Özyılmazel’in, 4 yıl önce sürpriz bir kararla nikah masasına oturup sadece 10 ay evli kaldığı Ali Taran’a öfkesi dinmiyor. Özyılmazel, Taran’ın yeniden ekranlara dönmesiyle ilgili soru üzerine ağır konuştu.

Haberin Devamı

Elinin kiri üzerimde

Onun yarışma programını izlemedim, görünce mutlu olacak değilim. Bazı insanlar hiç kabahatim, hatam yokken benim hayatıma kötü etki ettiyse ve ben bu yükü yıllarca üzerimde taşımak zorunda kaldıysam, onlara iyi dileklerimi sunmam. Eğer kadınsan, tüm erkekler elinin kirini senin üstüne silip hayatına devam ediyor.

 

Haberin Devamı

4 yıldır depresyondayım

Ben bugün tükenmişlik sendromu yaşıyorsam, bunda onun etkisi var. Tam 4 yıldır ağır depresyondayım. Kim üzerime elinin kirini sildiyse, rahat hissetmesin diyorum. Ben masum, gerizekalı bir kızdım. Duygusallığıma yenildim. Ona aşık oldum. Ama yeter artık. Bir genç kız olarak hayatımın içine ettiyse, mutluluklar dilemem.

'Duygularımın bedelini 4 yıldır ödüyorum'

Erkekler her zaman yukarı çıkabiliyorlar erkeklere bir şey olmuyor kadınlara oluyor ben buna dur demek istiyorum yeter. Ben aşık oldum, hata olarak görmüyorum ancak duygularımın bedelini 4 senedir ödüyorum. Herkes mutlu zannediyor, zengin zannediyor ama Ayşe öyle değil. Kadınları üzen hiçbir erkek mutlu olmasın. Hayatın akışına inanıyorum. Ben her şeyi tek başıma yaptım, ben yaşadım acısın.

Haberin Devamı

Ayşe Özyılmazel: Ali Taran hayatımın içine etti

ALİ TARAN VE AYŞE ÖZYILMAZEL ARASINDA NELER YAŞANMIŞTI

Ali Taran, kanser tedavisi gören eşi Selma Ann Desmond’a boşanmıştı. Boşanma kararı uzun zaman konuşulmuş tepkilere neden olmuştu. Bu boşanmadan 17 gün sonra, 1 Temmuz 2011 tarihinde Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel, Bodrum’da Semiramis Pekkan’ın evinde görkemli bir şekilde hayatlarını birleştirmişti.

Â

Ayşe Özyılmazel: Ali Taran hayatımın içine etti

DESMOND EVLÄ°LÄ°KTEN 4 AY SONRA HAYATA VEDA ETTÄ°

Zaten kanser tedavisi gören eski eş Selma Ann Desmond bu evlilikten 4 ay sonra hayata veda etti. Ali Taran eski eşi Selma Ann Desmond’un cenazesinde "Bana kızmakta sonuna kadar haklılar" demişti.

Haberin Devamı

Ayşe Özyılmazel: Ali Taran hayatımın içine etti

ESKİ EŞİN ÖLÜMÜ EVLİLİĞİ BİTİRDİ

Selma Ann Desmond’un ölümü Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel cephesinde olumsuz etkiler bırakmış ve medyada tartışmalara neden olmuştu. Evliliklerinin 10. Ayında Ayşe Özyılmazel, İstanbul Bakırköy Aile Mahkemesi’ne başvurarak, Ali Taran’a boşanma davası açmış daha sonra bu evlilik olaylı başladığı gibi yine olaylı bir şekilde tamamen bitmişti.

Â

Ayşe Özyılmazel: Ali Taran hayatımın içine etti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!