Ayça Erturan kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Ayça Erturan kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2018 12:39

Ayça Erturan, yer aldığı projelerin yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. BKM Mutfak oyuncusu olarak tanınan Ayça Erturan, 2014 yılından bu yana Oğulcan Kırca ile evli. İşte Ayça Erturan’ın hayatına ilişkin diğer bilgiler

Haberin Devamı

Çok Güzel Hareketler Bunlar skeçlerinde dikkatleri üzerine çeken Ayça Erturan, 1 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul‘da dünyaya geldi. Tiyatroya M.S.M. kursları ile başladı. Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü’nde okurken aynı zamanda Pera Güzel Sanatlar’da oyunculuk eğitimi aldı. Çeşitli televizyon dizilerinde, reklam filmlerinde ve tiyatro oyunlarında yer aldı. Halen BKM Mutfak bünyesinde sahneye çıkmaya devam etmektedir.

Ayça Erturan, 31 Ağustos 2014 tarihinde Levent Kırca‘nın TRT‘de yazar ve yönetmenlik yapan Nur Diner ile evliliğinden olma oğlu olan Oğulcan Kırca ile evlendi.

2015 yılının Eylül ayında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Evli ve Öfkeli” adlı dizide Birce Akalay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ebru Cündübeyoğlu, Ayça Erturan ve Sarp Akkaya, Serkan Altunorak başrolde oynadı. 2018 yılında başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Kadın dizisinin ekibine dahil oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!