Atilla Arcan hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Atilla Arcan hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2015 06:54

Ünlü komedyen Atilla Arcan, kalp krizi sonucu ameliyata alındığı Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

“Binbir surat Atilla Arcan" adındaki ünlüleri taklit ettiği gösterileri ile tanınan 70 yaşındaki Atilla Arcan acil olarak alındığı ameliyattan sonra saat 22.00 sıralarında hayatını kaybetti.  Arcan'ın cenazesi hastane morguna kaldırılırken ölümüyle ilgili hastaneden bir açıklama yapılmadı. Kalp krizi sonrası vefat eden Arcan'ın 2013 yılında By Pass operasyonu geçirdiği öğrenildi. Arcan'ın cenazenin yarın ikindi vakti Erenköy'deki Balaban Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilek.

Doktorundan açıklama;

Atilla Arcan'ın ölümüyle ilgili açıklama yapan Kalp Cerrahı Prof.Dr. Hızır Mete Alp, “1 hafta önce hem aort darlığı hem de mitral yetmezliği nedeniyle ameliyat edilmek üzere hastanemize kabul edildi. Dün 15.20 sıralarında akciğer ödemine girdi. Hemen yoğun bakım ünitesine alındı. O arada kalbi durmuştu. Yoğun bakımda gerekli  tüm müdahaleler yapıldı .Ancak kalbin hiç birşeye cevap vermediği görüldü. Ameliyata alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtaramadık" diye konuştu.

Haberin Devamı

Arcan', 90’lı yıllarda yaptığı “Süleyman Demirel” taklidi ile hafızalara kazınmıştı...

Haberin Devamı

Atilla Arcan kimdir?

Türk sinemasının en çok film çeken yönetmenlerinden Muharrem Gürses'in oğlu olan Atilla Arcan 1945 yılında İstanbul'da doğdu.

Çeşitli dizi, reklam ve filmlerde rol alan Arcan, adını geniş kitlelere 'Binbir Surat' taklitleriyle duyurdu.

Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasına giren Atilla Arcan en son Seksenler dizisi ve Aşk Emek İster dizilerinde yer aldı.


Atilla Arcan hayatını kaybetti


Birçok ünlü ismi canlandırmıştı

‘1001 Surat’ olarak tanınan Atilla Arcan 1991 yılında siyasileri ve siyasi olayları mizahi bir dille ekranlara taşımıştı. Başta Turgut Özal ve Süleyman Demirel olmak üzere birçok ismi canlandırmıştı.

Haberin Devamı

Kültür ve Turizm Bakanı'ndan başsağlığı mesajı 

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, vefat eden oyuncu Atilla Arcan'ın sinemaya yıllarca hizmet ettiğini, tiyatroda sahneye taşıdığı karakterlerle belleklerden silinmeyecek izler bıraktığını belirtti.

Bakan Topçu, Arcan'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı; Sanat camiasının önemli isimlerinden Arcan'ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu kaydeden Topçu, "Oyuncu olarak başarılı çalışmalara imza atan Arcan, sinemamıza yıllarca hizmet etmiş, tiyatromuzda sahneye taşıdığı karakterlerle belleklerden silinmeyecek izler bırakmış ve Türk televizyon dünyasında bir döneme ismini büyük harflerle yazdırmıştır. Her zaman saygı ve özlemle anılacak Arcan'a Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.

Atilla Arcan hayatını kaybetti


İşte Usta oyuncunun yer aldığı eserler...

1994 - Binbir Surat 

Haberin Devamı

2000 - Ona Bakma Bana Bak

2004 - Cennet Mahallesi

2006 -  Ah Polis Olsam

2006 - Balıketi

2007 - Hayal ve Gerçek  

2007 - Çok Özel Tim

2007 - Şöhret Okulu

2018 - Dilek Ağacı

2008 Prenses Perfinya

2010 Sevgi Bağlayınca

2011 Sudan Sebepler

2012 - Seksenler

2013 - Aşk Emek İster

BAKMADAN GEÇME!