Aslı Enver beklediği mutluluğu yakalayamadı

Güncelleme Tarihi:

Aslı Enver beklediği mutluluğu yakalayamadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 11:57

Genç kızların sevgilisi Murat Boz ile aşk yaşayan ve bu haberle son zamanlarda sürekli gündemde olan güzel oyunu Aslı Enver, aşk hayatında yakaladığı mutluluğu iş hayatında yakalayamadı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Erkek arkadaşıyla birlikte rol aldığı 'Kardeşim Benim' adlı filmde ilk olarak gişede hüsrana uğrayan güzel oyuncuya bir şok da beyazcamdan geldi.

“Kış Güneşi” dizisinde kamera karşısına geçen Enver, televizyonda beklenen ilgiyi göremedi. Reyting listelerinde başarılı sonuçlar elde edemeyen güzel oyuncunun dizisinin final yapacağı kulislerde konuşulmaya başladı. Yapımcılar ilk olarak senaryoda bir iyileştirme yapacağı dizinin kurtulup kurtulmayacağı ise ilerleyen günlerde belli olacak.

Sevgilisi Aslı Enver'le birlikte yaşamaya başlayan Murat Boz, evine 50 bin liralık tadilat yaptırmıştı. Aşkını mutlu etmek için kesenin ağzını açan popçu, geçtiğimiz günlerde yüklü bir alışveriş yapmıştı.

Murat Boz'un Yeniköy'deki villasına yerleşen Aslı Enver, evin yeni patronu oldu. Geçtiğimiz ay villanın dekorasyonuna el atan güzel oyuncu, isteklerini birer birer yakışıklı popçuya sıraladı. Hemen harekete geçen Boz da tadilat yaptırdı. Aşkının hiçbir isteğini kırmayan Murat Boz'un, bu tadilat için 50 bin lira ödediği konuşulmuştu.

Haberin Devamı

Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 yılında Londra’da dünyaya geldi. Kıbrıs Türkü bir baba ile, eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Londra'da dünyaya gelen Aslı Enver, televizyon ekranlarında oyunculuk yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!