Arıza adam!

Güncelleme Tarihi:

Arıza adam
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2014 15:52

Buğra Gülsoy, “Bana Artık Hicran De” dizisiyle ekrana dönüyor. Başarılı oyuncu, bu pazar Kanal D’de başlayacak dizide kendi tabiriyle “arıza” bir adamı canlandıracak.

Haberin Devamı

“Bana Artık Hicran De” ekibine katılmanızın en büyük sebebi neydi?
- En son “Eski Hikaye”de rol aldım. O dizi ocak sonunda bitince de biraz ara vereyim dedim. Çünkü kendi oluşumumuz olan Get Tiyatro’yla daha çok ilgilenmek istiyordum. Bu arada yeni sezon için senaryolar gelmeye başladı tabii. Ve “Bana Artık Hicran De” çok dikkatimi çekti. Kağıt üzerinde öyle güzel bir dünya kurmuşlardı ki, sevmemem, kabul etmemem imkansızdı.
Neydi hikayeyi bu kadar etkileyici kılan?
- Küçük insanların büyük hikayelerini anlatması... Artık dizi ve sinema sektörü küçük insanların hikayelerini daha fazla önemsiyor, çünkü izleyici bundan hoşlanıyor.
Peki nasıl bir rolle karşımıza çıkacaksınız?
- Rol adlığım dizilerde birbirinden farklı karakterleri canlandırmaya özellikle dikkat ediyorum. Bu dizide Sinan karakterini canlandıracağım. Sinan biraz arıza bir tip... Yetiştirme yurdunda büyümüş, zengin bir adamın ona burs vermesiyle hayatı değişmiş, bir yerlere gelmiş zeki bir adam. Bunun yanı sıra özgürlüğüne çok düşkün ve vurdumduymaz. Daha önce başından bir evlilik geçtiği için kadınlara bakış açısı değişmiş; onlara güvenmiyor. Ta ki Hicran’la karşılaşana kadar...

Haberin Devamı

Arıza adam


BÜYÜK VAATLERDE BULUNMUYORUZ
O zaman sormam gerek; sizin de başınızdan bir evlilik geçti, bu durum kadınlara bakış açınızı değiştirdi mi?
- Kadın ya da erkek diye ayırmamak lazım bence. Önemli olan insanın insana duyduğu güven! Üniversite yıllarında sosyalleşmeye başlarsın, insanları tanırsın. Zamanla çok güvendiğin insanlar da olur, kazık yediğin insanlar da... İnsanları tanıdıkça kimin size zarar verip vermeyeceği öğrenirsiniz ve ona göre hareket edersiniz. Bunu sadece “kadın”lara bağlamak doğru değil bence.
Peki bugüne kadar yediğiniz en büyük kazık neydi?
- Altını çizebileceğim spesifik bir olay yok inanın...
Aslı Enver’le ilk kez aynı projedesiniz, uyum sağlayabildiniz mi?
- Daha önce aynı projede yer almamış olsak da Aslı’yla ilgili epey bilgi sahibiydim. Çok sempatik, uyumlu ve başarılı bir oyuncu olduğunu biliyordum. Yönetmenimiz Volkan Kocatürk de bizimle konuşurken, ekiple uyum içinde çalışabilecek oyuncuları tercih ettiğini söyledi zaten. Hiç yanılmamış; set sürecimiz inanılmaz keyifli geçiyor.
Bu sezon birçok yeni dizi yayına giriyor. “Bana Artık Hicran De”yi diğerlerinden ayıran ne olur dersiniz?
- Büyük vaatler veren bir proje değil, aksine çok naif bir hikaye. Beni asıl cezbeden nokta da bu zaten. Farklı kuşaklarların ve sosyal sınıfların çatışması ile arada kalmış bir kadının hikayesini izleyeceğiz. İnsanlar bunu sevecektir diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

Arıza adam


YENİ OYUN ŞUBATTA PERDE AÇACAK
Bu arada Get Tiyatro olarak yeni bir oyun hazırlığı içindesiniz. Nasıl bir oyunla karşımıza çıkacaksınız?
- Get’i üç yıl önce Serhat Teoman, Emre Erkan ve ben birlikte kurduk. Geçen sezon “Pragma” oyununu sahnelemiştik, bu sezon da “Dip”i sahneye koyacağız. Hayatında hiç cinayet işlememiş insanlar cinayet işlemeye kalkarsa neler olabileceğini anlatıyoruz. Suç ve suçlu psikolojisi üzerine bir kara komedi...
Ne zaman sahneye koyacaksınız peki?
- Bir aksilik olmazsa şubat ayında...
Boş vakitlerinizde ne yaparsınız?
- Genelde evde film izlerim. Ne tarzda film izleyeceğime ruh halime göre karar veririm. Ama korku filmlerinin hastasıyım, hiçbir korku filmini kaçırmam.
Türkiye’de neden eli yüzü düzgün korku filmleri yapılamıyor sizce?
- Bize uygun hikayeler seçilmiyor. Amerikan korku filmlerine çok özeniyoruz sanki... Ama özenmemek de mümkün değil çünkü yıllarca korkuyu o filmlerle izledik.

Haberin Devamı

Arıza adam


EVLENMEK VE BABA OLMAK İÇİN ERKEN
Uzun zamandır Nilüfer Gürbüz ile berabersiniz. Aşk hayatınız nasıl gidiyor?
- İyi, her şey yolunda...
Bu yaz Nilüfer Hanım’ın bikinili fotoğraflarının basında yer alması sizi rahatsız etti mi?
- Etmedi tabii ki, niye etsin.
Peki Nilüfer Hanım için “Gerçekten çok güzel bir kadın” diyebilir misiniz?
- Siz şimdi benden “Benim için önemli olan iç güzelliği” gibi bir cevap bekliyorsunuz değil mi? (Gülüyor) Nilüfer’i tabii ki güzel buluyorum, hem de çok güzel bir kadın.
Bu ilişki evliliğe gider mi?
- Yorum yok. (Gülüyor)
Neden? Baba olma hayali kurmuyor musunuz?
- Kim bilir! (Gülüyor) Evlenmek için biraz erken bence, baba olmak için de... Ben daha çocuğum. Zamanı geldiğinde o his içime yerleşir bence.
Nilüfer Hanım’a oyunculuk teklifleri geliyor mu, kendisine bu işi tavsiye eder misiniz?
- Oyunculuğu tavsiye ederim tabii, ama yapmak ister mi bilmiyorum. Karar onun.
İlişkinizde, sevgilinizden en büyük beklentiniz nedir?
- Tek bir şey beklerim, o da saygı. En önemlisi bu.

Haberin Devamı

Arıza adam

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!