'Arif v 216' ekibi senaryo çalıştı

Güncelleme Tarihi:

Arif v 216 ekibi senaryo çalıştı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 14:57

“Arif V 216” filminin oyuncuları önceki akşam düzenledikleri organizasyonla ünlü dostlarının karşısında film senaryosuna çalıştı.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz’ın “A.R.O.G.” ve “G.O.R.A.” filmlerinin devamı olarak çekeceği “Arif V 216” filminin oyuncu kadrosu önceki akşam Ataşehir’deki bir mekanda okuma provası yapmak için toplandı. Özel bir etkinlik salonunda toplanan ekip, ünlü davetlilerin karşısında filmin senaryosunu okuyup, rollerine çalıştı.

Kıvanç Baruönü’nün yönetmen koltuğuna oturacağı ve senaryosunu Cem Yılmaz’ın kaleme aldığı “Arif V 216”nın oyuncularından Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Çağlar Çorumlu, Seda Bakan, Şükrü Özyıldız, Ozan Güven, Mert Fırat, Özge Özberk sahnede performans sergiledi.

Barış Arduç, Hande Doğandemir, Şebnem Ferah, Bennu Yıldırımlar, Gökçe Bahadır, Mehmet Erdem, Barış Falay, Esra Ronabar, Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı gibi birçok ünlü isim de oyuncu dostlarını yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz, “Filmimizde çok değerli isimler var. Ne üzerine çalıştığımızı, neler yaptığımızı bizi takip edenlere göstermek için bu geceyi düzenledik. Çok kaliteli bir iş yapacağız. Ağustos sonuna kadar çalışacağız. Bizim memleketimiz çok kıymetli, çok değerli isimler var. Güzel işler yapmak için güzel insanlarla çalışmak lazım” şeklinde konuştu.

Arif v 216 ekibi senaryo çalıştı

Cihangir’de esmer bir kadınla görüntülendikten sonra, hakkında sevgilisi Hande Doğandemir’e ihanet ettiğiyle ilgili haberler çıkan Mert Fırat, önceki akşam konuyla ilgili konuştu: “O benim arkadaşım. Ben de arkadaşımı eve bıraktım. Hande durumu bildiği için bir şey demedi, normal karşıladı.”

Arif v 216 ekibi senaryo çalıştı

Hande Doğandemir, Mert Fırat’ın kendisini aldattığı yönüne çıkan haberlerle ilgili “Bunu konuşmak bile komik. Bir erkekle bir kadın yan yana gelince sevgili deniyor, ihanet deniyor. Sadece komik” dedi.

 

Arif v 216 ekibi senaryo çalıştı

Gökçe Bahadır, geceye sevgilisi Efe Duru’yla katıldı. Bahadır, muhabirlerin “Yakında yüzük görebilecek miyiz?” şeklindeki evlilik sorusuna “Bakacağız artık” diyerek güldü.

Haberin Devamı

Arif v 216 ekibi senaryo çalıştı

Gecenin sonunda Ozan Güven ile sevgilisi Ece Önen mekandan birlikte ayrıldı.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!