Amine Gülşe kimdir, kaç yaşında? Mesut Özil’in eşi Amine Gülşe eski Türkiye güzeli!

Güncelleme Tarihi:

Amine Gülşe kimdir, kaç yaşında Mesut Özil’in eşi Amine Gülşe eski Türkiye güzeli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2021 17:07

Amine Gülşe gündemde yer alan isimler arasında bulunuyor. Mesut Özil’in eşi Amine Gülşe eski Türkiye güzeli. Amine Gülşe’nin kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. İşte hakkında bilgiler

Haberin Devamı

Mesut Özil’in eşi Amine Gülşe gündemde yer alıyor. Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ile Türkiye eski güzeli Amine Gülşe, İstanbul'daki nikah töreninin ardından 2019 yılında dünya evine girmişti. Amine Gülşe Özil, 30 Nisan 1993 tarihi doğumlu.

AMİNE GÜLŞE ÖZİL KİMDİR?

Türk kökenli, İsveç vatandaşı oyuncu ve manken Amine Gülşe, 30 Nisan 1993 tarihinde dünyaya geldi. İyi derecede İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilen Amine Gülşe International High School Of The Gothenburg Regione mezunudur. Amine Gülşe, 2014 Türkiye güzellik yarışmasında Miss Turkey birincisi oldu. 2014 de bir önceki yılın birincisi olan Rüveyda Öksüz'den tacını alan Amine Gülşe uluslararası arenada ülkemizi temsil etti. Kariyerine modellikle başlayan Amine Gülşe, Tolgahan Sayışman, Şafak Pekdemir ve Ayşegül Günay’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisinde başrollerden birini canlandırdı.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ile Türkiye eski güzeli Amine Gülşe, İstanbul'daki nikah töreninin ardından 2019 yılında dünya evine girdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!