Amber Heard borderline mı?

Güncelleme Tarihi:

Amber Heard borderline mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2022 07:00

Johnny Depp davalık olduğu eski eşi Amber Heard’ün yatağa dışkısını bıraktığını iddia etti. Depp’in avukatları Heard’ün ‘borderline’ ve ‘histriyonik kişilik bozukluğu’ hastası olduğunu açıkladı. Peki nedir ‘borderline’, Heard’ün gerçekten böyle bir rahatsızlığı olabilir mi?

Haberin Devamı

Johnny Depp ile Amber Heard davasında akıl almaz suçlamalar tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’ün yatağa dışkısını bıraktığını iddia etti ve bir güvenlik görevlisini tanık olarak gösterdi. Yine Johnny Depp’in avukatları bir psikoloğu da kürsüye tanık olarak çıkardı ve Amber Heard’ün borderline ve histriyonik kişilik bozukluğu hastası olduğunu açıkladı.

DEPP’TE NARSİSTİK KİŞİLİK BOZUKLUĞU OLABİLİR

Psikolog Esra Ezmeci’ye bu iddiaları ve kişilik bozukluğu tanılarını sorduk. Ezmeci, Amber Heard’ün borderline özelliklerini gösterdiğini ve tanının doğru olabileceğini belirterek şunları söyledi: “Yatağa tuvaletini yapmak borderline olan biri için intikam alma, zarar verme eğilimini gösteriyor olabilir. Bu kişilerden ayrılmak zaten çok zordur. Karşı taraftan intikam almak, itibarını zedelemek ister ve çok uçlarda hareket ederler. Onlar için bir insanın zaman zaman hem iyi hem kötü olabileceği algısı yoktur. Bir insan onlar için çok iyiyken bir anda dünyanın en kötü insanı ve düşman haline gelebilir. Ayrıca Johnny Depp’in çocuklarının annesi olan Vanessa Paradis ve eski kız arkadaşı Winona Ryder, ünlü aktöre sahip çıktı. Bu nedenle Johnny Depp’in daha dürüst olabileceği düşünülüyor. Johnny Depp de tabii ki çok sağlıklı bir psikolojiye sahip olmayabilir. Çok ünlü olmanın verdiği bir psikolojiyle narsistik kişilik bozukluğu eğilimi olması çok muhtemel. Ayrıca kendisi de opioid ve alkol bağımlılığı olduğunu kabul etti. Ancak şiddet suçlamalarını reddetti.”

Haberin Devamı

BORDERLINE NEDİR

Borderline kişilik bozukluğu; kişinin düşünce ve algılama biçiminde, insanlara karşı olan duygularında ve ikili ilişkilerinde problemlere yol açan bir psikiyatrik rahatsızlıktır. Rahatsızlığı tanımlayan ‘borderline’ kelimesi ‘sınırda, belirsiz’ anlamını taşır.

Amber Heard borderline mı

HALK JOHNNY DEPP’E İNANIYOR

Amerikalıların yüzde 40’ı Depp’e, yüzde 10’u ise Heard’e inanıyor. Ankete katılanların yüzde 50’si ise henüz kararsız.

Haberin Devamı

Amber Heard borderline mı

ESKİ EŞİNİ TAKLİT EDİYOR

Amber Heard’ün, Johnny Depp’in daha önceki duruşmalarda giydiği kıyafetlere benzer kıyafetler giymesi dikkat çekti. Öyle ki Depp’in 11 Nisan’da taktığı broş ile Heard’ün 13 Nisan’daki duruşmada aksesuar olarak tercih ettiği broş neredeyse aynı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!