Almila Bağrıaçık: 3 çocuk hayalim var

Güncelleme Tarihi:

Almila Bağrıaçık: 3 çocuk hayalim var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2016 14:06

Almila Bağrıaçık, Kanal D’nin sevilen dizisi “Hayat Şarkısı”nda rahat bir yaşam uğruna bebeğini satan kötü bir anneyi canlandırıyor. Genç oyuncu, gerçek yaşamında ise 3 çocuklu bir yaşamın hayalini kuruyor: “Anne olmak bence bu dünyadaki en kutsal şey.”

Haberin Devamı

* “Hayat Şarkısı” ikinci sezona çok iyi başladı, gayet de iyi devam ediyor. Neler söylemek istersiniz?
- “Hayat Şarkısı”, benim Türkiye’deki ilk projem ve bu kadar sevilen bir dizi olması beni çok mutlu ediyor. Son derece yoğun çalışan tüm ekibimizin ellerine sağlık.

* Dizide her karakterin duygusu çok yüksek, her karakterin kendine ait bir hikayesi var. Duyguların bu denli yüksek yaşandığı bir dizide yer almak, kendi ilişkileriniz üzerine bir etki yaratıyor mu? Etkilendiğiniz zamanlar oluyor mu?
- İşyerinde yaşadıklarım veya mesleğim gereği hissettiğim duygularımı özel hayatıma yansıtmamaya çalışıyorum. Ama şunu söyleyebilirim; Filiz’le yepyeni tecrübeler edindim. “Hayat Şarkısı”na yeni başladığım dönem, rolün hakkını verebilmek, onun yürüyüşünü, aksanını ve karakterini bulmak için hem Berlin hem İstanbul sokaklarında bir süre Filiz olarak gezmiştim.

Almila Bağrıaçık: 3 çocuk hayalim var


FİLİZ’LE BİRLİKTE ÖFKEMİ KEŞFETTİM

* Peki Filiz’le birlikte kendinize dair neler keşfediyorsunuz?
- Pek ortak yanımız yok ama onunla birlikte ne kadar öfkelenebildiğimi keşfettim. Benim pek Filiz’inki kadar kızacak nedenim olmadı hayatta. Önce Filiz yaşattı bu duyguları bana. Üstelik bunu şimdi bu soruya cevap verirken fark ediyorum!

* Kendinizi izler misiniz? Oyunculuğunuzu izlerken hiç kendinize şaşırdığınız oluyor mu?

- Denk getirebildiğimde izliyorum ve izlediğimde yerimden kalkmadan diziye odaklanıyorum. Hatta ailem veya arkadaşlarım bu yüzden dalga geçerler benimle. Çünkü yanımda konuşmadan ve kıpırdamadan oturmak zorunda kalırlar. (Gülüyor) Aslında bu durum izlediğim her şey için geçerli, sadece kendi projelerim için değil.

Haberin Devamı

Almila Bağrıaçık: 3 çocuk hayalim var

Annelik, doğurmakla bitmiyor

* Filiz, oğlu Mehmet’i almak için elinden ne geliyorsa yapıyor. Anne olmak, sizin için ne ifade ediyor?
- Anne olmak bence bu dünyadaki en kutsal şey.

* Anne olmak, planlarınızın içinde var mı?
- Elbette bir gün ben de anne olmayı çok istiyorum ve ne kadar gerçekleştirebilirim bilmiyorum ama üç çocuk hayalim var.

* Peki “Doğuran mıdır anne, yoksa emek verip büyüten midir” diye sorsak?

- Sorunun içinde bir taraftarlık hissediyorum! (Gülüyor) Çok zor bir karar. Ama annelik, kesinlikle doğurmakla bitmiyor. Diğer yandan da çocuk kendi canın, kanın olunca, ondan uzakta da olsan, hatta birbirinizden haberdar bile olmasanız, aranızda farklı bir bağ olduğuna inanıyorum. Ama eğer biyolojik anne çocuk için tehlikeliyse, çocuğun ondan uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum tabii ki. Bunun doğru analizi yapabilmek ise son derecede zor.

Haberin Devamı

Almila Bağrıaçık: 3 çocuk hayalim var


Hedefe götürenyolu sevin

* Bu mesleğin en güzel yanı ne sizce?
- Herkes olabilmek. Eskiden diplomat olmak istiyordum mesela, bir gün bir diplomatı oynayabilirim. Bir de oyunculuk bana hayata dair çok şey öğretiyor. En başta da empati kurabilmeyi...

* Genç oyuncu olarak bu işe gönül verenlere ne önerirsiniz?

- Algılarınız açık olsun. Öğrenmek, gelişmektir. Ve sizi hedefe götüren yolu sevin, çünkü asıl hedef bence yolun kendisidir.

* Zamansızlıktan yapamadığınız bir hobiniz var mı?

- Müzik yapmak ve at binmek.

* Boş zamanlarınızda neler yaparsınız?

- Kitap okuyorum.

Almila Bağrıaçık: 3 çocuk hayalim var

 

Haberin Devamı

ALMANYA’DA AMERiKAN DiZiSiNDE OYNADIM

* Yeni bir dizi, film ya da oyun projeniz var mı?
- Türkiye’de yok. Ama kısa süre önce Almanya’da “4 Blocks” adında 6 bölümlük bir dizide rol aldım. Berlin’de geçen bir Amerikan dizisiydi. 2017’de TNT’de yayınlanacak. Şu an Münih’te de bir televizyon filmi çekiyorum.

Almila Bağrıaçık: 3 çocuk hayalim var

Beste Kökdemir ‘Hayat Şarkısı’nda

Muhteşem Yüzyıl Kösem, Poyraz Karayel ve Tatlı Küçük Yalancılar dizilerinde tanınan Beste Kökdemir, “Hayat Şarkısı”nın kadrosuna dahil oldu. Kökdemir, dizinin bu akşamki bölümünden itibaren Kerim’in (Birkan Sokullu) asistanı Melisa rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Ailesinin zoruyla Kerim’in asistanı olarak çalışmaya başlayacak Melisa, Hülya’nın (Burcu Biricik) epey başını ağrıtacak, Bayram Cevher’e de (Ahmet Mümtaz Taylan) savaş açacak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!