Alina Boz setlerde büyüdüm!

Güncelleme Tarihi:

Alina Boz setlerde büyüdüm
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2021 08:06

23 yaşındaki Alina Boz, katıldığı YouTube programında setlerde büyüdüğünü açıkladı. Genç oyuncu ayrıca dışarıdan soğuk biri gibi algılandığını söyledi: “Beni tanımadan önce soğuk birisi olduğumu sanıyorlar. Oysa arkadaşlarım için her şeyi yaparım.”

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Alina Boz, Kerim Savaş Sarı’nın YouTube kanalındaki programa konuk oldu. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk yapan Boz, setlerde büyüdüğünü belirtti. Genç oyuncu, dışarıdan bakıldığında soğuk biri gibi durduğunu söyledi: “Okulda hep şunu duydum. ‘Biz seni tanımadan önce çok soğuk birisi sanıyorduk.’ Sanıldığı gibi soğuk biri değilim. Bir arkadaş gurubum var. Onlar için her şeyi yaparım.” Unutkan olduğunu da ifade eden Boz, “Biraz balık hafızalıyım. İnsanların isimlerini unutuyorum. Okuduklarım aklımda kalmıyor” dedi.

5 SAAT BOYUNCA AĞLADIM
Alina Boz, “Hayallerin var mı?” sorusuna şu yanıtı verdi: “13 yaşımdan beri dizilerde oynuyorum. Gidip göremediğim yerler var. Oraları görmek istiyorum.” Duygusal biri olduğunu da söyleyen oyuncu, rol aldığı “Paramparça” dizisinin final yemeğinde 5 saat boyunca ağladığını açıkladı: “15’imden 18 yaşıma kadar o dizideydim. Herkesten daha çok settekileri gördüm.”

Haberin Devamı

Alina Boz setlerde büyüdüm

Filmi festivalde yarışacak

Alina Boz’un Nur Fettahoğlu ile başrolü paylaştığı Emre Sefer’in yazıp yönettiği “Babamın Öldüğü Gün” adlı kısa filmin çekimleri İstanbul’da tamamlandı. Babalarının cenazesinde bir araya gelen iki kız kardeşin hikâyesini anlatan film, 2022’den itibaren festivallerde yarışacak.

BAKMADAN GEÇME!