Alina Boz kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Alina Boz kimdir Hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2018 15:49

Alina Boz, magazin dünyasının yakından takip ettiği isimler arasında yer almaya devam ediyor. Paramparça dizisinde ve Kaçma Birader filminde oynayan Alina Boz, en son Elimi Bırakma'da ekran önüne çıkmıştı. Peki, Alina Boz kimdir ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Alina Boz, 14 Haziran 1998 tarihinde Rusya'nın başkenti Moskova'da dünyaya geldi. Annesi Rus kökenli olan Alina Boz, Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa ilgi duydu. İlk olarak "Cesur Hemşire" dizisinde "Canan" olarak ekranlara adım attı. Alina Boz, esas çıkışını ise "Paramparça" dizisinde canlandırdığı "Hazal" karakteri ile yaşadı.

2016 yılında kadrosunda Zafer Algöz ve Melek Baykal gibi usta isimlerin yer aldığı "Kaçma Birader" adlı filmde de rol alan Alina Boz, Ata Demirer ve Justin Bieber ile Avea reklamlarında bulunan genç oyuncu reklam filminde yer aldı.

2017 yapımı Sevda’nın Bahçesinde Defne karakterine hayat verdi. Alina Boz son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi "Vatanım Sensin" de rol almıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!