Akın Akınözü kimdir? Eski (kilolu) hali görenleri şaşırtıyor

Güncelleme Tarihi:

Akın Akınözü kimdir Eski (kilolu) hali görenleri şaşırtıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2019 09:22

En yakışıklı Türk oyuncular anketin ön plana çıkan isimlerden biri olan Akın Akınözü’nün eski hali ortaya çıktı. Hercai dizisinin başrol oyuncusu Akın Akınözü'nün 50 kilo vermeden önceki fotoğrafını görenler gözlerine inanamıyor. Peki, Akın Akınözü kimdir?

Haberin Devamı

Hercai dizisindeki Miran karakteri ile hayran kitlesini artıran Akın Akınözü’nün kilolu hali sosyal medyaya düştü. Daha önce verdiği röportajda daha önce 120 kilo olduğunu söyleyen Akın Akınözü şu ifadeleri kullanmıştı; Darwin’in “Ne en güçlü olan tür hayatta kalır, ne de en zeki olan. Değişime en çok adapte olabilendir hayatta kalan” sözünü çok sevdiğini söyleyen Akın Akınözü, “Değişimin gücünü ilk kez 120 kilodan 70 kiloya düştüğümde keşfettim” açıklamasında bulunmuştu.

Akın Akınözü kimdir?

Payitaht: Abdülhamid ve Muhteşem Yüzyıl gibi dönem dizileriyle tanınan Akın Akınözü, 1 Ocak 1990 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında eğitimini tamamlayıp, oyunculuk üzerine eğitim gördü. Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında boy gösterdi, daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde rol aldı.

Haberin Devamı

Akın Akınözü'nün rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Hercai (Miran) (TV Dizisi)
2017-2018 – Aslan Ailem (Murat) (TV Dizisi)
2017 – Payitaht Abdülhamid (Ömer) (TV Dizisi)
2016 – Arkadaşlar İyidir (Yunus) (TV Dizisi)
2015 – Muhteşem Yüzyıl: Kösem (İvan/Ali) (TV Dizisi)
2014 – Azrail (Sinema Filmi)

Akın Akınözü kimdir Eski (kilolu) hali görenleri şaşırtıyor

 

 

BAKMADAN GEÇME!