Ablam bana oyunculukta torpil geçti

Güncelleme Tarihi:

Ablam bana oyunculukta torpil geçti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2014 13:40

Quentin Tarantino’nun yönetmenliğini üstlendiği ‘Pulp Fiction’, ‘Kill Bill’ gibi filmlerde aldığı rollerle tanıdığımız dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Uma Thurman’ın erkek kardeşi başarılı Jivamukti Yoga Hocası Dechen Thurman, tv8’de ekrana gelen Oylum Talu ile Anlatacaklarım Var programına konuk oldu.

Haberin Devamı

ÜNLÜLER VE KARDEŞLERİ- Fotogaleri

Yoga ve masaj gibi özgün formdaki beden çalışmalarında son yıllarda uluslararası başarı yakalayan, Jivamukti Yoga hocası ve şifacı olmasının yanı sıra, ‘The Truth About Cats and Dogs’, ‘Hamlet’, ‘Zoolander’ gibi rol aldığı sinema ve tiyatro oyunlarıyla da övgü toplayan Thurman, Oylum Talu’nun sorularını içtenlikle yanıtladı.

“ABLAM SAYESİNDE BİRÇOK FİLMDE ROL ALDIM”

Oylum Talu’nun “Ablanız ile ilişkiniz nasıl? sorusuna Dechen Thurman şöyle yanıt verdi: “Tüm ailemle olduğu gibi ablamla da oldukça yakın ilişkilere sahibiz. Zaten bizim oldukça sıcak aile ilişkilerimiz vardır. Hepimiz New York’ta birbirimize çok yakın mesafelerde oturuyoruz. Dolayısıyla da sık sık bir araya geliyoruz.”

Ablasının oyunculuğundan bahseden Thurman “Ablam Uma, çok küçük yaşlardan itibaren ‘Büyüyünce çok önemli bir film yıldızı olacağım’ derdi. Dediğini gerçekleştirdi ve aslına bakarsanız bu kimseyi şaşırtmadı. Onun bu kadar başarılı olacağını hepimiz tahmin ediyorduk” dedi. 6, 7 ve 8 Haziran tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Mind Body Festivali dolayısıyla Türkiye’ye gelen Thurman “Ablam sayesinde ben de birçok önemli filmde küçük de olsa rol aldım. Hatta ablamın bana torpil geçmek adına kısa olan rollerimin uzaması için baskı yaptığı da olmuştu” dedi.

Haberin Devamı

Ablam bana oyunculukta torpil geçti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!