ABD’yle savaş komedisi

Güncelleme Tarihi:

ABD’yle savaş komedisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 12:44

5 bin nüfuslu bir beldenin ülkeye dönüşüp Amerika’yla savaşa girmesini konu alan absürt komedi “Kolonya Cumhuriyeti”nin galası önceki akşam Kanyon’da yapıldı.

Haberin Devamı

Murat Kepez’in yönettiği, yarın vizyona girecek filmde rol alan oyuncular, gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Büşra Pekin, “Filmimiz uluslararası siyaseti ti’ye alıyor. Muhteşem bir film ortaya çıkardık. Herkesi bekliyoruz” dedi. Çağlar Çorumlu da “Biz eğlenerek oynadık, umarım izleyiciler de beğenir” diye konuştu. Filmde Kolonya Cumhuriyeti’nin milli marşını besteleyen Arif Susam ise “Sette gülmekten çalıp söyleyemedim. Çok keyifliydi benim için” açıklamasını yaptı.

Galaya katılanlar arasında Aleyna Tilki, Emel Müftüoğlu, Ruhi Sarı, Bülent Emrah Parlak, Begüm Öner-Ceyhun Fersoy, Ali Sunal, Doğa Rutkay, İrem Sak, Mehmet Erdem, Murat Cemcir, Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu gibi çok sayıda ünlü isim vardı.

Yeni aşkı

Pelin Öztekin’le evliliğin eşiğinden dönen Kıvanç Baran Arslan, galaya yeni sevgilisi Nazlıhan Özcan’la katıldı. Arslan, ilişkisini sosyal medyada “Güzeller içinden bir seni seçtim” notuyla paylaştığı fotoğrafla ilan etmişti.

Haberin Devamı

ABD’yle savaş komedisi


Aşk yok iş var

Aleyna Tilki, galaya Eskişehir’de uğradığı bıçaklı saldırı sonrası iyileşen aranjör Emrah Karaduman’la birlikte geldi. Prenses yazılı bir taç takan ve “Ben de popun prensesiyim” diyerek iddialı konuşan genç şarkıcı, Karaduman’la aşk yaşadıkları iddiasına da şöyle yanıt verdi: “Aramızda kesinlikle aşk yok, iş var. İşimiz gereği çok sık bir araya geliyoruz.”

ABD’yle savaş komedisi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!